Який спосіб реалізації схем CMFB швидше?

T

terry_kchai

Guest
Привіт, ось дві фотографії показують два способи реалізації CKT CMFB, який з них краще для того, що додаток? плз дати вашим розумом. Дякуємо. З повагою!

Я не впевнений в цьому, але: 1. Я припускаю, що повернення сигналу зворотного зв'язку на транзистор NMOS дасть більш високий GBW для петлі CMFB (з NMOS, ймовірно, мають більш високий г). Крім того, посилення циклу CMFB буде вище (коефіцієнт посилення = г (з NMOS) * го (з МОП)). NMOS має більш високий г і PMOS має більш високий ро (швидше за все). Це дасть godd перехідні характеристики, але стабільність циклу може постраждати (висока посилення і GBW разом), тобто, якщо ви хочете швидко і більш точно CM врегулювання, то, ймовірно, версія NMOS краще, але ви можете страждати від проблем зі стабільністю 2. Використання МОП, як пристрій зворотного зв'язку буде proobably дають більш стабільний CMFB поведінки (GBW менше і менше прибуток) Це тільки здогадуватися ...

я думаю, друге краще не змінювати струм, який упередження всієї схеми

Це не деяким, які CKT більше підходить для відповідно до ваших OP AMP структури. Якщо можете, схема а2 краще, ніж у a1, тому cmfb цикл відійшов від шляху сигналу, я думаю.

Я думаю, ні один. Рис 1 поточний встановлюється ДО джерела струму і ваш цикл не може змінити його корита NMOS, бо ці дві течії повинні бути рівними (два поточних sorces послідовно з'єднаних). Те ж саме і на рис 2.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back