Який найкращий спосіб для створення синусоїди?

A

andy1

Guest
Що є кращим способом для створення sinenusoidal сигналу зі змінною частотою? Чи можете ви порекомендувати недорогі DSP, щоб зробити роботу?

Залежно від частотного діапазону можна використовувати функцію генератора IC: ICL8038 XR2206 MAX038

Я зробив це з мікроконтролерів PIC деякий час назад. Я використовував PWM на 50 кГц, і я навантаження вектор зі значенням гріх інтерес, наступним кроком було фільтра ШІМ основна частота. З найкращими побажаннями

[Цитата = IanP] Залежно від частотного діапазону можна використовувати функцію генератора IC: ICL8038 XR2206 MAX038 [/quote] Всі використовувати ці мікросхеми зовнішнього вхідного напруги для зміни частоти. Я не впевнений, якщо ви використовували ці особисто себе, але як вони працюють, якщо ви використовуєте DAC, як цифровий контроль вхідної напруги?

Ви можете використовувати цифровий потенціометр або прямого контролю напруги (від КСР). Обидва способи добре працювати.

Там за кілька технологій для створення sinewaves, для низької точності і низької частоти, використання ВП засновано ланцюга генератора. для високої точності при низьких і середніх частот (нижче 100 МГц), DDS прохолодно. для високої точності і високої частоти, DDS + PLL є хорошим варіантом. Майк ---------------------------------------- www.ezpcb.com [ / URL] високої якості друкованих плат

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back