Який годинник пристрої потрібно використовувати для різдвяних вогнів?

G

Gauge

Guest
Мій батько хотів, щоб я побудував схему його до влади деякі різдвяні вогні та їх включення / вимикання в певній послідовності. Я думаю, я розумію, основи підрахунку логіка мені потрібно, і як цього досягти за воротами і реле, але в моєму класі Архітектура комп'ютера у них завжди були нам розробити схеми з припущенням, що будуть якісь годинник пристрій, який буде ініціювати кожен етап процедури з тактовою кліща. Який пристрій використовується для цього поза комп'ютерного світу, як це називається, що мені доведеться заплатити за це, і де я повинен шукати? Заздалегідь дякую за будь-яку допомогу. : Підморгувати:-калібрувальні

Є кілька дешевих способів зробити це. Для вашого проекту, вам не потрібно нічого певного, лише основні, регульовані прямокутні годинник. Я пропоную таймера 555 IC працює в нестабільному режимі. Погляньте на цю сторінку. Це трохи "teachy", а близько 1 / 3 шляху вниз є регульованим нестабільною 555 ланцюг, а потім приклади підключивши його до лічильників. http://www.gre.ac.uk/ ~ eduweb / вітрини / д і т / шкіл / електроніка / counting.htm 555 фішок таймер так часто, як пісок і вартість копійки. Вони доступні в різних версією, "555" є універсальним типом (NE555V). Вони всі функції так само, але перевірити дані, якщо ви використовуєте що-небудь крім основних 555. Будь-який постачальник електроніки буде постачати 555. Важко рекомендувати конкретні місця, не знаючи, де ви знаходитесь. Це ще один корисний сайт, перевірити 555 схем і квадратних осциляторів хвилі: http://www.interq.or.jp/japan/se-inoue/e_ckt.htm Існує сайту тут кілька прикладів того, світлодіодні секвенсоров - може бути корисним: http://www.qsl.net/yo5ofh/hobby% 20circuits/led_circuits.htm Для включення фари, assunimg живлення від мережі, ви повинні дивитися на використанням сімісторов - вони тихіше, ніж реле і триватиме довше. Cheers, FoxyRick.

Спробуйте 555 таймер для генерації тактового імпульсу. вони повинні бути дешевими і легко знайти. Тут Alink на підручник про Тіммер, але вам не потрібно читати все це, тому що все, що вам потрібно, це простий тактового імпульсу. http://www.uoguelph.ca/ ~ antoon/gadgets/555/555. HTML

Привіт Просто деякі посилання, не знаю, якщо Є що-небудь корисне. У вас є якийсь час перед Різдвом тому я думаю, вам вдасться його закінчити. .web-ee.com/Electronic-projects/projects/xmas/index.shtml hxxp: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=58756 hxp: / / www.commlinx.com.au / schematics.htm Пошук на Різдво я думаю, що був одним аналогічну річ в epemag.com, пошук свого індексу. Ви також можете спробувати Elektor є деякі проекти, як блимає Різдвяна зірка (99/12) Так що я не знаю, якій послідовності ви після цього і те, що напруга, але перевіряти посилання і не соромтеся давати більш докладної інформації я думаю, що інші допоможуть Вам більше. Бажаю удачі. / Cl

Привіт Моя пропозиція в ЖЖ один з Micros сім'ї, як ПІК, AVR або MCS51 легко назавжди. : D думаю AVR є одним з кращих, оскільки Є різні основні компілятора, як BASCOM і FASTAVR так-то легко впізнати навіть простіше, ніж дискретної логіки

у вас на реалізації простий кінцевий автомат, який можна легко зробити за допомогою дуже низької вартості компанії Atmel 20c51 мікроконтролера

Є 555 дорожче, ніж Atmel або ПІК? Забудьте про роботу програми цих чіпів. Використовуйте 555. Його worthwile і дешеві багато.

Ви можете також використовувати кварцовий генератор.

[Цитата = lokeyh] Ви можете також використовувати кварцовий генератор. [/ Цитата] Вибачте, що я трохи повільно і не могли отримати свою точку зору. Як би допомогти "кварцовий генератор" у цьому випадку? Якщо я не помиляюся, вихідна частота такого роду генератор, як правило, дуже висока. Таким чином, це може виявитися неможливим, щоб «побачити включення / вимикання" з вогнів. Або ви маєте на увазі ми повинні вид частоти circurt поділ на "крок вниз" частотою до прийнятного рівня?

Те, що я мав на увазі, що ви можете використовувати мікроконтроллер чіп тактується кварцовий генератор і робити програмування в чіп, щоб зробити все управління, що ви хочете.

Без сумніву, IC 555 є найдешевшим рішенням нинішньої проблеми. Якщо ми підемо на мікроконтроллер варіант, то краще і надійні і багаторазової легко керованої опція буде 8085 Мікропроцесорний хоча це може бути дано 8086 і пізніше. Але все-таки 555 це найпростіший спосіб solutionin нестабільною.

Я згоден з [б] nimesh.joshi [/B]. Таймер 555 рішення простий, але мікроконтролера дозволить вам змінити ваш "певної послідовності" простіше, так як вам потрібно тільки запрограмувати його.

1. Таймера 555 2. будь-який простий тригер: ідея: або купити просту схему для цього .. (і говорять ур батька, що й зробили це):)

добре сказав Naveed Алам !!!!!! цього проекту так само просто, як ABC просто використовувати таймер 555 дуже проста у використанні, або використовувати 8051 це дозволить, що у хочу стверджувати, як це гнучкий у всіх відносинах використовувати прості програми, які привіт і низький стосуються контактний періодично розглядає

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back