Який буде розмір заземлення для круглих мікрополоскових?

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Привіт, я намагаюся з'ясувати, що буде заземлення розмір кінцевого один для кругової антеною мікрополоскових будь-якого радіусу. Чи є загальна формула, як вони є в прямокутних мікрополоскових антен? Як і люди аналізують кругової антеною мікрополоскових із землею кінцевої? Це заземлення, круглої або прямокутної форми?

Привіт, Atul: Я думаю, це залежить від ситуації ваша. 1. Якщо ви хочете використовувати порожнини моделі, щоб отримати розумну відправну точку, ви можете залишити принаймні кілька Товщина підкладки більше, ніж патч. Однак це обмеження не є необхідним, оскільки ви можете використовувати сучасні EM тренажерів, щоб отримати реальні результати майже часу. 2. Розмір базової площини вплине на передньої до задньої відношення. Якщо ви хочете велику вперед-назад співвідношення, ви повинні збільшити розмір базової площини. 3. Як правило, менше заземлення може призвести до погіршення параметрів кругової поляризації в разі, якщо ваша антена має кругову поляризацію. Ви можете оптимізувати його, щоб отримати хороші LHCP або RHCP під деяким кутом. Тим не менш, LHCP або RHCP під іншими кутами, як правило, гірше для кінцевого заземлення випадків, ніж нескінченне випадках площину землі. Там повинно бути дещо іншими міркуваннями теж. З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back