Який Топологія підходить для цих специфікацій ОТА

S

shady205

Guest
Привіт, друзі ..Мені необхідно розробити ОТА (Fully Differential) зі специфікаціями

Посилення> = 65dB
УГБ> = 500MHz
Запас по фазі> = 65 градусів
Харчування Rails є 1,8 В і 0V
Вихідні Swing (Max.Min) = (1.3V, 0.5V)

І струм через диференціальний вхід транзисторів .75 мА

І мені потрібно використовувати тільки SingleStage Тільки ..!

Спасибо заранее.

Я хотів би запропонувати складеному Каскодний підсилювач топології.

Бастос

Я намагався що я отримав приріст 78.9dB з 340 МГц і УГБ 8Degrees маржинальних фазі ..

То як же має і компенсувати .. ОТА?Додано через 1 хвилину:мій дизайн не вистачає стабільності ...

навантаження шапка повинна компенсувати ОТА, але і для моєї конструкції системи є абсолютно нестійким.

Різниці фази і GBW залежить від типу вхідного пара, PMOS або NMOS.
Якщо PMOS є пара вхідних та NMOS буде Каскодний підсилювач пристроями, що означає більшу
м з-за великих GM / (2pi * Cgtot), то можна чекати кращих запас по фазі і гірше GBW у зв'язку з меншим ГМ директивних органів.

Моя диференціальні пари NMOS ..

Як я можу компенсувати схемою ..?

насправді навантаження шапка повинна надати компенсації в ланцюзі ..

Так, що я повинен зробити, щоб отримати належне GBW і ТЧ ..?Чи є який-небудь компенсації схеми, які могли б поліпшити свої схеми ..?

Це легко досягти високої швидкості ОТА з NMOS пари вхідних і важко отримати гарну PM.GBW = GM (NMOS) / (2pi * CL) F2d = Р (PMOS) Спробуйте збільшити потужність Каскодний підсилювач пристрою або зменшення довжини Каскодний підсилювач пристрою.Іноді необхідно подбати про miiler Effer у вхідній пари.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back