Якби я був поставити розміри в дизайні PCB, який шар?

E

ericmar

Guest
привіт всім, Якби я був поставити деякі розміри в мій дизайн друкованої плати, яка шару я повинен покласти їх в? Keep-з шару? Дрель Керівництво шар? Дрель малювання? До речі, чи є інформація, яку можна описати відмінності між усіма цими верствами? Спасибі, Ерік

привіт я використовую, щоб дати розмірів на кресленні шар дриль. Ви навіть можете визначити виготовлення шару (FAB) і використовувати його для додання платі розмірами.

[Цитата = v_kumar] привіт я використовую, щоб дати розмірів на кресленні шар дриль. Ви навіть можете визначити виготовлення шару (FAB) і використовувати його для додання платі розмірами. [/ Цитата] привіт, Wat програмне забезпечення RU використовуєте? Я використовую Protel. Як ми збираємося визначити fabrification шар? Я не можу, можливо, додати фактичний літак на це, правильно? Спасибі, Ерік

це залежить від того, що до застосування зі інструмент, якщо ур використанням каденцію покласти його в геометрії / Розміри

Ви можете помістити їх в якусь документацію шар

Я зазвичай використовую дриль для малювання розміри, специфікації плати і будь-яку іншу інформацію, виробництво. Але ви можете помістити його на будь-якому шарі, який ви хочете, виробник буде знати, що з ним робити. т набагато краще на шарі малювання дриль, хоча, як на деяких веб-сайтів, які ви не отримаєте багато шансів на рівнях завантаження дивак.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back