Яка

J

jupitorcuu

Guest
Якщо у вас є файл *. s2p з транзистора, і ви будете знати,
S parameter.how до Інвертувати в зин (Re, Im)
необхідність рівняння?

W 2013 roku o 62 proc. w stosunku do roku poprzedniego wzrosła liczba naruszeń danych, co łącznie poskutkowało bezprawnym ujawnieniem 552 milionów tożsamości. Jak zauważa Jolanta Malak z firmy Symantec, liczba wykradzionych danych dotyczy zarówno podstawowych informacji, jak i wartości intelektualnej.

Read more...

Введіть S11 (або S22) до smithchat (smith_v191),
то Цин (або Zout)
з'явиться на bottlm відображення курсора при переході до місцезнаходження!є спробуйте!

В оголошеннях дуже корисна функція Цин (S (I, I), Z_ref), де I = 1,2, залежить якщо ви хочете, щоб вхідний імпеданс на порт 1 або 2 та Z_ref є посиланням імпеданс для caculate З параметрами в ADS моделювання, як правило, 50 Ом.

Ось формула, ви можете знайти в microwva книг (Pozar, ..)

Рин (рефлексія коефіцієнт на вході)
Rl (рефлексія coef. На вантаж)
Rin = S11 S12.S21.Rl / (1-S22.Rl) = (Сін-Zo) / (Сін Zo)Во всяком случае, практичний спосіб полягає в тому, щоб завантажити РФ app.programme (я не remenber назву від rfglobalnet.com там можна Інтра-де-S параметри. S2p і ви можете побачити в SChart Цин.

З повагою,

mimoto

Відносини між Z-матриці і S-матриці полягає в наступному:
дозволяє виклику N характерістіческого імпеданс матриці ліній (це діагональ матриці), то:
S = (Zn) (Z N) ^ (-1) S, Z, N є матриця і я вказати це матриця зв'язку, і це дуже загальний

поки

Якщо ви 5yrs Exp.Конструктор РФ (у той час я цікаво, чому у задаю це питання),
то ви, імовірно, з використанням САПР, як ADS або MWO.Потім можна імпортувати. S2p файл і отримаєте графік, що потрібно (S-параметрів, Z, Ю. ..)
Привіт,
ЕІІМ

Я обговорення базових знань про Цин і Sparameter.I використовували Motorola імпедансной відповідні програми.
Він хоче, щоб ввести Цин, а потім вибирає матчу ланцюг, а потім ви можете побачити Z (відповідності) обертового зі значенням елемента змінюється Сміт діаграми.
У середині Сміт є вимога RL коло, всередині нього все в порядку.
Звідки S11 і S22 обертатися, коли Син обертатися в колі RL?
І як вирішити, міні Q вартість від простих Sparameter?
Я думаю, це може бути просто кто-то, але не сміятися мені задати це питання.
Невідомо можливо everypeople.
Се Се Ni

Цитата:

Якщо ви 5yrs Exp.
Конструктор РФ (у той час я цікаво, чому у задаю це питання)

Для тих з вас, хто хоче робити такі речі в автоматичному чином, adlab http://www.weberconnect.de/adlabp2.htm є програма під назвою vierpol (два порти на англійська),
який буде acclept з параметрами файлів та інших параметрів, обчислити , опору, підсилення, стабільність
і т.д. Він працює безкоштовно протягом 20 раз або близько того.У Shareware плата досить низькими для того, що ви отримуєте.

jupitorcuu писав:

Я думаю, це може бути просто кто-то, але не сміятися мені задати це питання.

Невідомо можливо everypeople.

Се Се Ni

Це дуже загальний для тих, хто не потребує вивчив тему, і витягти уроки з їхнього досвіду роботи на є брак знань, які викладають у школах.Як багато з вас, хто повні комунікаційні системи знають про
взаємозв'язок між автокорреляціі і спектральна щільність потужності?Або аналітичні математичні відносини між амплітуди і фази в аналоговий фільтр?

Я чітко про деяких його зараз.
Я хочу знати
Наприклад:
Введіть відповідності, не рахуючи S12 для simplizing, зин =
A JB (за частотою), то в какой-то момент в SmithChart, а потім додати цілий ряд конденсаторів для деяких вартості, то вона стане за годинниковою стрілкою в одиночку G кривий ...... тому він може бути змінений в середині точка SmithChart додавши деякі ЛК.
Прошу Чи S11 також у середині SmithChart коли відповідністю?
І ще одне питання, є неперевершеної Сін є те, щоб ми могли вирішив міні значення Q,
робить S11 може також вирішити питання вартості?

Ответьте, пожалуйста Питання перше, а потім дивуватися, як багато, як вам подобається

Якщо 50 J0 є те, що Ви хочете у підсумку, у центральній частині діаграми, де мета.

В цілому, співвідношення реальних частинах початок і кінець опору встановити Q (або пропускна здатність) у відповідність ланцюга.

У загальному вигляді зробити L мережі полягає в тому, щоб перше повідомлення, якщо реальна частина трансформується вгору або вниз.Якщо діяльність першого елемента серії, вниз, якщо перший елемент є шунт.Потім мають протилежне (шунт або серії), направлення на другий елемент.

Найкращий спосіб візуалізувати відповідності на діаграмі Сміта полягає в тому, щоб використовувати один з двома кольорами для імпеданс ліній та ліній прийому.

Ось приклад для наслідування в такій схемі.Ми будемо і нам normailzed таблицю з 1.0 у центрі.Ми хочемо, щоб в кінцевому підсумку з 2.0 як імпеданс.Ви додаєте серії / - J1 на 1.0, а потім у кінці, що ви поставите - / J1 в шунт.Якщо дотримуватися лінії на графіку ви бачите, що дві лінії реактанс проходить через 1 та 2 на імпедансной кольору і прийому кольорових зустрітися в точці.

Ось таблиця по практиці.

Перетворення S матриці Y в матриці.Син = 1/Y11.Zout = 1/Y22
Крім того, можна побачити з діаграми Сміта.

junction_crosstalk писав:

Перетворення S матриці Y в матриці.
Син = 1/Y11.
Zout = 1/Y22

Крім того, можна побачити з діаграми Сміта.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back