Яка роль у схемі інженер і інженер-конструктор друкованих плат?

D

ddinesh894

Guest
Привіт, у мене є направлений на роботу в новий проект, я позиціонується як інженера-конструктора. Зараз я готую в схемі і в ALLEGRO. Яка роль у схемі інженер і інженер-конструктор друкованих плат. і якої кваліфікації мені потрібно? і що я повинен вчитися? Хіба в мене є характер.

Чесно кажучи .. PCB інженерні НЕ інженерна справа, поки ви не робите на дуже високій швидкості і з урахуванням рівня сигналу цілісності; Як схему інженер-конструктор ви можете рухатися в напрямку проектування, отримуючи знання відповідної області, і це буде набагато краще кар'єри.

Завдяки Umesh, Ти хочеш, щоб дізнатися високошвидкісний рівні, як і в DDR, USB Ethernet і т.д., і те, що сигнал про integirty зробили, хочете дізнатися seperatly. Зараз в моїй команді вони попросили мене підтримка Схема Engg. що мені потрібно вчитися. Це значить, я хочу зробити дизайн замикання або даної схеми малюнок у схему інструмента та імпорту в інструмент КСП? Що я повинен навчитися в галузі дизайну Engg

Ви повинні зосередитися на схемотехніки. Тримайте з оновлення знань / експозиції про VARIUS мікросхеми / конструкцій.

Чесно .. PCB інженерні НЕ інженерна справа, поки ви не робите на дуже високій швидкості і з урахуванням рівня сигналу цілісності;
Якщо чесно, я не думаю так. Коли ви робите аналогового дизайну є багато інженерних при розробці друкованої плати. Сучасні плати поставляється з експертними знаннями за схемою, звичайно. Отже, я пропоную звернути увагу на обидві схеми та друкованої плати конструкцій.

Umesh Для дизайну плати, які є економічно ефективними і працювати, потрібно мати знання PCB виготовлення техніка пошуку, зборів, і т.д. і т.п. Я пропоную вам aqaint себе C1000 ряд основних документів, пов'язаних з PCB проектування і виробництва. Ваш коментар зверхньо по відношенню до дизайнерів друкованої плати та необізнаності.

Гей, хлопці, вибачте, я не хотів, щоб довести будь-яких superioriy. Коли хтось запитав мене, де почати свою кар'єру, я дав йому suggession. Я згоден, що PCB проектування окремого поля, і люди, потреби differrent тип експертиза через скорочення розміру і збільшення частотних. Я зробив минулих коментарів, як в апаратній поле дизайн додасть краю бути більш по відношенню до продукції та системи розуміння і, отже, можуть запропонувати вам більше можливостей.

: Посмішка: Вибачте за те, що суворі в моїй обороні, але я тільки що аналогічну точку зору висунув мене щодо проектування друкованих плат. Я думаю, однак, що дизайн PCB не приймається так само серйозно, як це і повинно бути в світі електроніки, але, сподіваюся, ця ситуація змінюється!

HI Marce, Будь ласка, порадьте, як же КСП в світі електроніки змінюється .... спасибі, Дін

Розведення друкованої плати є те, що робиться по-різному залежно від компанії. в деяких випадках, не-інженер буде виконувати функції макета на основі матеріалів, інженери. В інших місцях, механіки зроблять макет. У інших, інженери-електрики. Розведення друкованої плати в основному змінилося з точки зору високої швидкості шини, а також змішані конструкції сигналу. частіше за все, висока швидкість послідовні канали використовуються (SATA, SGMII, XAUI, SRIO, PCIe, і т.д. ..) Крім того, пам'ять автобусів ще присутні деякі проблеми (QDR/DDR2/3). Очевидно, що пристрій геометрії продовжувати отримувати менше з BGA і chipscale пакети стають все більш популярними.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back