Яка робота поле краще SOC або SOP?

A

ap001

Guest
Привіт Дорогі друзі, я шукаю нову роботу в якості інженера РФ. Я отримав дві можливості: один повинен бути RF трансивер IC проектував інженер і інших повинно бути LTCC РФ (низька температура спільно звільнений кераміка) модуль проектування інженер. SOC здається, основною тенденцією для всієї IC промисловості, але він сказав, що РФ інтерфейсні важко, якщо можливо, для збірки з іншими блоками мікросхем і вирішення цієї проблеми є система на пакет (СОП). LTCC є однією з форм СОП. Хіба ви, хлопці, дайте мені кілька порад? З найкращими побажаннями, ap001

Привіт, ap001, я не інженер РФ. Але, грунтуючись на моєму досвіді пройти, передові технології, можливо, не зробить вас гроші протягом 2 до 5 років (може бути довше). Багато компаній з дуже передових технологій вдалося тільки тому, що marcket час було неправильно, хоча деякі компанії з так собі технології заробили великі шматки marcket, тому що вони зловив право поїзд. Це з фінансової точки зору. Але якщо ви молоді, і дуже зацікавлені в передові технології, ви можете вибрати, щоб зануритися в неї (якщо у вас немає фінансового тягаря). Коли-небудь ти будеш героєм у вибраній області, якщо у вас працювати. У всякому випадку, на щастя, ви отримуєте дві можливості в двох гарячих полів. Перевірте ваш власний статус, щоб зробити остаточне рішення. Травня у вас є світле майбутнє. rh1101

Шановні RH1101; Я ціную ваш рада дуже багато. Це корисно для мене, і я вірю, що ваш рада є корисним для всіх інженерів у будь-якій конкретній області. Бажання багатьох людей могли бачити його. З найкращими побажаннями, ap001

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back