ЯК ОТРИМАТИ ЗРАЗОК ІС .....

R

roykyn

Guest
ЯК ДІСТАТИСЯ ІЗ ЗРАЗКІВ ІС COMPANIES.I не повинні компанія або установа електронний ідентифікатор ...... будь-якими іншими способами .... до речі, я живу в Індії Бангалор ......

Вони судно з ідентифікатором з іншими доменними іменами, але займе більше часу. До речі, які мікросхеми ви шукаєте або? Як швидко це потрібно ..

будь-який СК, які приходять на мій погляд .... зараз я шукаю 100Mhz АЦП .... кипарис RAM .... .... FPGA та аналогових пристроїв ade7753 ......... або Сеймс SA9903B або Cirrus Logic cs5463 Ви можете допомогти .....

Спробуйте Максим, Freescale, каталізатор, лінійна система, і багато інших для тих видів IC, they'r красивим і надішлемо Вам будь-IC вам потрібно до тих пір, як ваша країна не заборонені або ембарго Урядовий нас. Я сумніваюся, що вони будуть віддавати FPGA IC, тому що це дорого. Про назву компанії ... склав ім'я. або просто дати вашого університету імені замість. Вони будуть більш готові дати, якщо ви студент університету.

Я можу допомогти і відносно зразка мікросхеми. які мікросхеми і необхідно це час ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back