Що SmartSpice - банкрутство та їх Eldo AMS?

H

Humungus

Guest
Написав я це в іншому форумі і, як я одержав ніякої відповіді я його тут, щоб побачити, якщо громадськість не відрізняється ;-)

Чи є хто-небудь, хто може дати нам огляд порівняння між тренажерів згадувалося?

Тут ми використовуємо Eldo і цікаво отримати ліцензію Eldo AMS (120K євро).

З іншого боку, Silvaco Дельфін та пропонують нам свою AMS тренажерів: Гармонія AMS (SmartSpice ядро AMS потенціалу) та SMASH.

Ми також маємо Eldo Росії, і хотів би знати, що про інших можливостей тренажерів РФ.

Хто-небудь має чітке уявлення, якщо вони схожі у функціональності?

Що з приводу зближення, швидкість, MC, точність,
а також недопущення математики особливостями?

Спасибо за ваш час

привіт,

Якщо ви порівняйте Eldo РФ, я б сказав:
Я не знав, що має Smash РФ рішення ...
і щодо SmartSpice, це не одне і те ж рівня
від functionnalities.

тому я пропоную вам продовжити Eldo РФ або Adms
і РФ!

Боса.

У мене більше досвіду з

Spectre (також РФ опція)
Smash
Hsim

а також працювати із частково

Hspice
ADS
Сабер
Титан
Eldo

Перші 3 моїх улюблених в своєму власному класі:

Spectre; великий потенціал аналоговий, RFoption тільки для деяких PN аналіз
Smash; одне ядро Verilog VHDL VHDLAMS VerilogA
Hsim, повне аналогових мікросхем функціонального контролю

У минулому я використовую для більшості робіт Smash W ECS схематичне.Из-за отсутствия схематичне інтеграції в каденції Композитор Spectre краще зараз.У перший раз я увійти в контакт з Smash в 1995 році це було лише одне ядро AMS.Сьогодні IST підтримує всі стандартні мови і мають схожі точності і сходимости властивості, як Spectre.Smash недоліком є те, що він не має того ж рівня, як інтеграція Spectre в каденції схематичне моделі файли доведеться адаптувати, оскільки завжди є невеликі відмінності в тлумаченні того, що Hspice сумісні, це повільніше, для великих> 10K аналоговий ланцюгів.Переваги Smash є зараз 10 років, одне ядро змішаного симулятор, комплексного сигналу набагато більш продуктивним, дизайнерів реалізуються дивитися на netlist рівні, виправлення приймає днів замість місяця.

Великі постачальники,
що пропонують в даний час аналогічні функції змішаних сигналів з

Попередній MS (наставник)
AMS дизайнер (каденції)
Hsim (П
И С VerilogA розширень) не є справжньою мішана
ін
і в кінці кінців, вони можуть запропонувати більш повної інтеграції у власному потоці.В цілому погано історії полягає в тому, що постачання FABS тільки обмежену кількість (~ 1) EDA платформ.Це дозволяє продавцям бути монопольним становищем, і це відображено, що FABS мають дуже високі знижки (50-90%) на EDA.Так іноді немає вибору, якщо на всіх не вистачає знань, щоб підтримати inhouse інструмент потоку немає або тільки частково підтримується в казковий.

Ключовий момент полягає в тому, щоб стандарти

Spice Netlist (іноді званий Hspice)
Формат Waveform
Backannotation Інфо
Analog Поведінка Мови
Видобуток Правила

Я б хотів, що аналогічні події, як GNU / GPL для аналогового EDA стандартам.

Це також дозволить більш продуктивно малі рішення, щоб знайти там друзів.

наставник
об'єднати evercad aditspice
aditspice гарне швидко пряність двигуна

Може бути, Ви можете спробувати aditspice Vs Vs hsim PowerMill
ще один новий інструмент fineSim ..

Я знайти труднощі із завантаженням графіки microvison наставник.після натискання кнопки "Я згоден; кнопка не перейти на наступну сторінку.провів також 1 годину.однак рішення.Чи може хто-небудь допоможе мені вирішити цю проблему або інший посиланням 4 однакові.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back