Що EDA інструменти працюють на Ubuntu?

S

sxunxs

Guest
будь-яких коментарів до сих пір? спасибі ...

Зараз все більше і більше людей починають використовувати Ubuntu своєю простотою використання. "APT-отримати установку" команда може легко встановлювати програмне забезпечення. і т.д.

[Цитата] те, що RHEL? [/ Цитата] Redhat Enterprise Linux. Для Ubuntu він не був добре функціонал в ранніх стадіях, але він зараз в своєму 7,04 релізі. GUI поліпшується і швидкість також покращився. [Цитата] так, але EDA підтримку ще не [/ цитата] я не згоден. я використовую GNU електричні, ngspice, орегано і qucs. все відмінно працює. Єдине, що мені не подобається в Ubuntu є те, що він не йде зі створення інструментів за умовчанням

Він може бути запущений IC5141 штраф. Я перевіряв на обох 6.10 і 7.04. Це прекрасний дистрибутив дійсно.

Fedora є більш нової версії і краща версія

Краще .. може легко отримати доступ до файлів вікна ........

Aptget, безумовно, бонус, особливо якщо ви новачок в Linux середовищі і поки не влаштовує установка з вихідного архіви. EDA підтримки у порядку, так як більшість з Debian заснований пакети можуть бути використані, і якщо пакет недоступний, ви завжди можете скомпілювати власне з вихідних текстів.

Ubuntu має VHDL компілятор, асемблер, програматор для AVR мікроконтролерів, PCB дизайнер, PIC симулятор .... Його дійсно хороша річ .... також каденції проходить гладко .... Це дійсно велике U KNO .... Але насправді до сих пір я не знайти вагомі причини, щоб назавжди перейти на Ubuntu ... Я насправді включений в 3 рази за останні два місяці .... він просто отримує одноманітний у KNO сидячи на Ubuntu .....

чи є спосіб, щоб intall ADS на Ubuntu? відповідно до його керівництва, ADS Linux versin підтримує тільки Red Hat серед всіх дистрибутивів ADD: дивіться http://www.edaboard.com/ftopic140076.html , щоб зробити ADS працювати в Ubuntu

Я зустрічався і те ж питання, я не можу установки IC5141 успішно на моєму Ubuntu 7.04, так що я повинен відформатувати його і перейдіть в RedHat Linux, може хто-небудь поділитися досвідом про те, як встановити IC5141 на Ubuntu 7.04, велике спасибі заздалегідь

, Що X-сервер слід використовувати з Ubuntu? GNOME або KDE? (Є проект Kubuntu)

Ubuntu може використовувати Synopsys HSPICE / cosmosScope інструмент? бо Ubuntu supoort нове обладнання я вважаю, CentOS 5 до сих пір багато проблем на новому обладнанні ПК .. не можу знайти gerforce нових GPU карта не може знайти RT8169 Гбіт мережевої карти .. чому? Ubuntu підтримки Мор обладнання, ніж CentOS?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back