Що є причиною мого моделювання настільки неточні?

J

John_li

Guest
Дорогі друзі, я хочу, щоб дизайн LNA.I хочемо оцінити через вплив джерела GND.I використовувати FR4 (1 мм на південь, 35um диригент) і через (майданчик діаметром 0,7 мм =, свердлити розмір діаметр = 0,4 мм), я симуляції, ADS, і отримати значення L = 447.6pH, коли я meaure допомогою, я тільки отримати L = 1.0886nH. Тепер я приєднувати мою моделювання та вимірювання результатів, будь друг може сказати мені причину? Спасибі,

44 NH, по крайней мере в 10 разів занадто великий для індуктивності через отвір. Я б уважно подивитися на цифри через отвір входу, і подивитися, якщо ви зробили запис про помилку. Отвір з допомогою не моделюється повною мірою тільки індуктивність на землю, Є паразитних ємностей, деякі довжини лінії і т.д. теж.

Просто спостерігати за результатами (DDS-файл), індуктивність читає 0,45 нГн (4.47e.10) не 44,7 нГн.

[Цитата = Чінаскі] Просто спостерігати за результатами (DDS-файл), індуктивність читає 0,45 нГн (4.47e.10) не 44,7 нГн. [/ Цитата] Спасибі і вибачте, що я зробив правильний mistake.Now я it.It є неточною. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 21 хвилин: [/ колір] [/ розмір] [цитата = biff44] 44 NH, по крайней мере в 10 разів занадто великий для через отвір індуктивності. Я б уважно подивитися на цифри через отвір входу, і подивитися, якщо ви зробили запис про помилку. Отвір з допомогою не моделюється повною мірою тільки індуктивність на землю, Є паразитних ємностей, деякі довжини лінії і т.д. теж. [/ Цитата] Шановні biff44, я тільки використовувати тільки один через імітувати з імпульсом порівняти результат з модельованої вимірювання. Спасибі,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back