Що є основною функцією гетеродином детектори?

H

haif

Guest
WHATE IS основні функції гетеродинні HETECTORS, навіщо його використовувати Thane Direct HETECTORS.СПАСИБО

HAIF

гетеродин детектор може бути дуже корисною у випадку, якщо сигнал буде виявлений має outband шум дуже поблизу Coz важко розробити фільтр високих частот і, привівши її до більш низькій частоті ми можемо мати кращу фільтрацію, а потім перетворити його в огинаючої .. .

Я перепрошую I Mean (гетеродинні детектор) І (DIRECT детектор)Додано через 16 хвилин:Завдяки А. Ананд Срінівасан, але як я розумію, це додаток, коли я застосував його в оптичному.

Що стосується мене, то я абсолютно згоден з А. Ананд Срінівасан: гетеродінірованія використовується для tranfering сигналу з однієї несучої частоти на іншу.Це може бути пов'язано з особливостями системи пропускну здатність, необхідно, щоб позбутися від шумів і так далі.Після прийому сигналу може бути tranfered назад в частотному діапазоні, де вона раніше.

З повагою,

Дмитро

Я не впевнений гетеродінірованія в оптичних ...Чи можете ви пояснити, що робиться в гетеродінірованія в оптичному Coz з точки зору частоти домену, це бентежить мене ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back