Що я повинен перевірити в програмістом IC перед покупкою

N

narindia16

Guest
Я новий у micrcontroller .... Я збираюся придбати програміста IC ..... прохання направити мене, що я повинен перевірити на що, перш ніж купити.Я бачив, як у EFY Edition.Обличчя говорить, що він дасть мені один у 9500, які будуть підтримувати майже всі мікроконтроллер .......

Прохання направити мене ....

Ну, ви повинні знати, що ви хочете, щоб програма.Якщо ви шукаєте програміст, що підтримує більшість ІС в галузі, це може коштувати трохи дорожче.Ви можете перевірити www.Xeltek.com.Я вважаю, Xeltek має в даний час найбільшим підтримуваних пристроїв програмістом в індустрії з підтримкою більше 50000 пристроїв.

Це все залежить від того, чіпи ви збираєтесь програмувати.Універсальний программатор ви маєте на увазі, можна запрограмувати кількість фішок у різних компаній, але з адаптери та перетворювачі, які продаються окремо.Замість ПІК або зниження напруги або програмісти ATmel89 серії доступні на частину вартості яких ви говорили.Гудлака

Швидше за все, ви збираєтеся використовувати тільки один бренд, або PIC або AVR або 89S.Отже, спочатку ви вирішите мікро який ви збираєтеся використовувати і купити програматор для цього.

Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back