Що це означає PLL Lock Діапазон

G

Gagan_SJSU

Guest
Привіт
Що це означає насправді, коли хтось говорить, що PLL блокування діапазоні 47 Гц - 63 Гц?Я думав, що це має бути пов'язано з посиланням частота.які, як правило, МГц діапазон кГц.Але, як це в Гц так що я дуже плутано.Чи означає це, що посилання частота.буде в межах від 47 Гц - 63 Гц, і мій PLL повинні прив'язуватися до цього.Але я не думаю, що так.Може хто-то будь ласка, поясніть.
Спасибі

якщо рН Частотний реф вважається 'F' Гц,
потім заблокувати діапазон 47-63Hz коштів

Система буде сумлінно дотримуватися, навіть якщо вхідні частота варіюється, що багато чого
з обох сторін.

srizbf
24thjune2010

Дякуємо за Вашу відповідь

Так само це означає, моє звернення частота.воно має впасти десь між цій галузі і будуть в Гц.Це PLL є частиною більшої мікропроцесор це не було б занадто повільним, якщо це буде пояснення.Припустимо, мій Fref становить 55 Гц, так що буде PLL блокування діапазону відповідно до ваших пояснення.

Lock діапазон діапазон частот в районі для (де протягом частота VCO), в якому PLL може підтримувати замок з вхідний сигнал.

Ваш запит можна побачити в цьому контексті.

сподіваюся, що він отримує вас десь ближче.

srizbf
24thjune2010

Я вважаю, ми повинні розрізняти тягнути-в-ряд, замок-діапазону і тримати відстані.
Я знаю, що іноді використовуються різні терміни, проте, на мою розумінню наступні позначення:.

Блокування діапазону частот навколо номінальної частоти VCO, в якій цикл може придбати блокування протягом одного циклу.
which is identical to the definition as described in the former reply.

Це на відміну від займати діапазон,
який збігається з визначенням, як описано в першому відповіді.

Дякуємо всім .... Чи можете ви надати мені чисельні дані, щоб отримати більш глибоке розуміння.З 47 Гц - 63 Гц, а діапазон замок, можна вас на сайті центру частота VCO, а потім в тому, що CF і цей замок контексті діапазону, що буде макс.і мін.частот PLL зможе заблокувати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back