Що це найпростіший спосіб створення посилання РФ бездротової між двома мікроконтролерами?

P

pankaj

Guest
Доброго дня, Що це найпростіший спосіб створення посилання РФ бездротової між двома мікроконтролерами. Що стосується Pankaj

Використовуйте трансивер ФСК

Найдешевший спосіб, як правило, купити РФ надсилати та отримувати модулів. Наприклад, http://home.att.net/ ~ wzmicro / ming_rf_xmitter_receiver.htm Крім того, я помітив кілька днів тому і компанією з Китаю продажів безпосередньо на Ebay. (Search Ebay для 433MHZ передавач.) Майте на увазі, що при низькій вартості версії, ви повинні погодитися з деякими обмеженнями. Діапазон не так добре, енергоспоживання вище, а швидкість передачі даних низька. Очікувати, щоб передавати дані на швидкості менше 4800 бод. Деякі стверджують, 9600, але це важко з простих схем. Якщо ви хочете пройти невелику кількість даних, це не проблема. Якщо ви хочете більш високу продуктивність, то ціна зростає. Пошук LINX як вони роблять більш високі частини продуктивності.

FSK передавачів в порядку до тих пір, як ваш проект може зупинити час чи два під час роботи. Якщо ви отримуєте дійсно хороша якість модулів у вас буде досить важко час налаштування його. Особливо, якщо ви трохи фону РФ. Я кажу отримаєте Bluetooth модулями, вони seial інтерфейс і бере на себе всі речі низького рівня для вас, тому ви можете просто поговорити зі своїм другом контролері. Вони трохи дорожче, хоча.

Дякуємо за поради. Якщо вартість не є проблемою те, що може бути простий підхід для досягнення двонаправлений бездротового зв'язку для швидкості передачі даних від 256 Кбіт або близько того. У мене немає ніяких РФ тлі. Я потребую невеликий компактний модуль, який може йти в портативному пристрої. Що стосується Pankaj

Спасибі за Вашу відповідь кавуна, люб'язно запропонувати декілька відповідних модуль WLAN який не вимагає великих зусиль програмування. Я хочу, щоб включити бездротову на процесор PXA270 Що стосується Pankaj

Я думаю, пошук місцевих журналах електроніки для реклами на WLAN або ZigBee або BlueTooth модулі повинні робити свою справу. Також зверніть увагу на веб-сайтах різних комунікацій виробники чіпів (курфюрст або EFY). Вони можуть мати місцеві відділення, щоб допомогти вам з зразками і прототипів. ;-) І дайте мені знати, теж.

Використовуйте Chipcon CC1000. Це дуже хороший чіп працює над чотирма банківської операції. Підтримка FSK. Я це перевіряв aorund 100м. Nandu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back