Що таке precoding?

K

ks1267

Guest
Що таке precoding?Чи може хто-небудь пояснити мені чи дайте мені посилання для забезпечення фундаментальних знань про precoding пожалуйста.
Спасибо.

Я перевірила Вікіпедії "http://en.wikipedia.org/wiki/Precoding", він сказав, що він має відношення до променя
І MIMO.Чи все так думаєте?

Precoding є методом, що експлуатує передачі різноманіття шляхом зважування потоку інформації,
тобто передавач передачі кодований інформації до приймача, з тим щоб до-знання каналу.Приймач є простим детектором, як, наприклад, узгоджений фільтр, і не повинні знати каналу стороні інформацію.Цей метод дозволить знизити ефект пошкоджений канал зв'язку.

Наприклад, ви надсилаєте інформацію, S
і вона буде проходити через канал, ч
і гауссовского шуму, N
Отриманий сигнал на приймач фронтальних буде, р = SH N;

Ресивер буде дізнатися інформацію про год і n.Вона буде придушувати дію N шляхом підвищення SNR, но как насчет ч?Вона має потребу в інформації про канал, ч, і це збільшить складність.Приймач, мобільні підрозділи,
повинні бути простими з багатьох причин, як вартість, розмір мобільного підрозділу.Таким чином, передавач, базові станції,
що буде робити велику роботу, і пророкує каналу.

Нехай слово прогнозований канал h_est
і для системи з precoder інформації будуть закодовані, S / h_est
і отримав сигнал буде, R = (ч / h_est) S N

якщо ваш прогноз не є ідеальним h_est =
H і R = S N, і він опиняється на виявлення проблем у гауссовскіх каналах, які дуже просто.

Так чому вони називають це "кодування"?Ви поясните те, що звучить майже як "вирівнювання на передавач".

Це попередня техніку, яка виконує передачі різноманіття, і це схоже на рівних, але головне відмінність полягає потрібно оптимізувати precoder з декодером.Канал вирівнювання прагне звести до мінімуму помилки канал, але precoder прагне звести до мінімуму помилки в приймачі виробництва.

передавача, як правило, не знають про канал, за наявності зворотного зв'язку, ніж передавач буде отримати інформацію про канал по адаптивної фільтрації.

Адаптивний coading на transimitter буде зроблено таким чином.Це називається precoading з сигналу в передавача

.

За допомогою експериментальних методик, передавач буде мати можливість прогнозувати каналу без зворотнього зв'язку.Вона називається вперед контроль помилок і precoding є метод прямих помилок.

ks1267 писав:

Що таке precoding?
Чи може хто-небудь пояснити мені чи дайте мені посилання для забезпечення фундаментальних знань про precoding пожалуйста.

Спасибо.

ahmad_1024 писав:ks1267 писав:

Що таке precoding?
Чи може хто-небудь пояснити мені чи дайте мені посилання для забезпечення фундаментальних знань про precoding пожалуйста.

Спасибо.

Precoding є звичайною цифрової комунікаційної техніки, застосування в різних галузях, в галузі
зв'язку
Див наступну книгу, що особливо стосується методів Precoding

Precoding техніки для цифрових систем
зв'язкуС.-C.Куо, CC Jay Куо, Шан Хо Tsai, Layla Tadjpour, Ю-Хао Чанг
Видавництво Springer, 2008
ISBN 0387717684, 9780387717685
300 сторінок

Google Книги посилання (для розгляду деяких сторінок) до книги:

http://books.google.com.sg/books?id=cKd0GR9DB2YC&printsec=frontcover&dq=precoding цифрова
зв'язок І EI = 6J4BSc7oG46KswP_zoHtCA

Сподіваюся, що це допомагає

Привіт,
Mathuranathan

У могли б розмістити посилання на цю книгу (precoding),
будь ласка?

Цитата:

У могли б розмістити посилання на цю книгу (precoding), будь ласка?

Привіт, я третій рік ступінь бакалавра електротехніки.Я був призначений на літо проекту для розробки, моделювання та аналізу багаторічних антени precoder для трансляції даних від супутника для багатьох наземних терміналів.
Я повинен зробити деякі довідкові читання з цього питання, перш ніж приєднатися до команди.Тим не менше, я не знав про precoding як такого ... Ви можете мені допомогти в отношении того, як я маю ходити читання з цього питання?Я маю на увазі право на порожньому місці?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back