Що таке precoding і його переваги?

V

vkekk

Guest
1. що precoding? та їх переваги .... 2. Яким чином precoding матриці відрізняються від нормальних матриць і їх особливої структури ... PLS я потрібна ця інформація ...

Precoding привласнює кожній поднесущей різну кількість біт. Це дуже ефективний метод набагато краще, ніж надлишковим кодуванням. Проблема в тому, що тільки приймач актуалісти, число яких, тим краще. Сьогоднішні протоколи повинні багато накладних витрат, щоб годувати цю сторону отримувати інформацію назад на передавач.

Спасибі й дуже ...... 1. Погода канал інформації про стан (CSI) інформації вимагає чи ні? якщо потребують коштів, як виявити його ... 2. Як Precoding привласнює кожній поднесущей різну кількість біт? 3. Яким чином precoding матриця відрізняється від нормальної матриці (тобто N * N) і які спеціальну структуру цієї матриці ...

Вибачте, що я зіпсував "precoding" з "канального кодування" Precoding якщо формування променя на основі піднесе індивідуальний комплекс інформації про стан каналу передачі MIMO. Канального кодування є кодування піднесе окремих біт. Так, обидва мають потребу в інформації для відправки назад у передавальній стороні.

Згідно ур відповідь, будь Precoding використовується тільки для MIMO і SISO також ... Ям як і раніше не ясно, про precoding, моє питання в тому, що насправді те, що роблять в precoding передавальній стороні ... 1. Чому precoding вимагає знання інформаційний канал стану (CSI) в передавачі. 2. те, що важливість CSI і Wht є їх параметрів? 3. Яким чином precoding матриці відрізняються від нормальних матриць і їх особливої структури ... Прохання допомогти ....

Привіт, Precoding це техніка, яка використовує інформацію про канали на Transmitier. CSI (канал Державна інформаційна) є обов'язковим, оскільки precoding матриці є функцією каналу MIMO. Для отримання CSI, в системах TDD можна використовувати поняття взаємності. У FDD систем, каналів управління із зворотним зв'язком використовується для надання інформації про канали на базову станцію. Про матричної структури ... Y = HFS + V екв (1) де F є Mt х М precoding матриця, S є Mt х Т простору-часу блок кодове слово, а V є г-н Т х шуми матриці. М precoder параметр обраний так, що M

Спасибі й дуже Yonel .... IAM з використанням лінійних precoding матриці до IFFT модуляції ... Також моя система SISO НЕ MIMO .. Моє питання: 1. якщо я використовую лінійної precoding матриці в SISO OFDM системи, що являє рядків і стовпців в матриці precoding ... (Скажімо, наприклад, якщо я використовую MIMO системи матричної структури показує, рядків і колон не з передавальної і приймальні антен ...) 2. Тому вона називається precoding? чи є який-небудь конкретної причини для цього імені .. 3. як precoding матриці допомагає збільшити спектральну компактність? PLS виправдати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back