Що таке Link Library У Synopsys розробки компіляторів ..?

G

giggs11

Guest
Привіт всім,

У мене є кілька питання про Synopsys DC:

(а) Що таке дизайн посилання?Було відзначено, в документації, що посилання бібліотек, необхідних для розробки посиланнями ..

(б) Які посилання бібліотек.Я знаю мета бібліотеки є одним використовуватися для bulid ланцюга з переведений RTL дизайн.Але які посилання бібліотек для ...?

(с) У мене є два окремо. БД файли / libraries ... one для основних камер, а інший для IO майданчик камери.Чи можу я задати дві DB файли і бібліотеки в рамках Завдання бібліотеки в файл налаштування.Якщо я можу, ви можете показати мені синтаксису.Якщо не може, я повинен
об'єднати обидві бібліотеки ...?

(D) Що пошуку Шлях ..?

Надія хтось може допомогти мені з цими запитами.

Спасибо.

(е)

посилання LIB містить типові для всіх клітин, килимки, користувальницький модуль, ви повинні включити STD LIB LIB на посилання, але не додавати непотрібні LIB для орієнтації LIB, інакше DC може використовувати неправильні клітини.

Привіт giggs11,

У пошуках шляху використовується розповісти DC каталоги, які можуть бути використані для resovle в

ведення.

Привіт, ви можете побачити DC керівництві maual.
Ви зможете знайти будь-які питання, які потрібно знати.

привіт,
Ви можете побачити проданих в Synopsys.

В общем, посилання LIB і цільових LIB повинні бути однаковими.

giggs11 писав:

Привіт всім,У мене є кілька питання про Synopsys DC:(а) Що таке дизайн посилання?
Було відзначено, в документації, що посилання бібліотек, необхідних для розробки посиланнями ..(б) Які посилання бібліотек.
Я знаю мета бібліотеки є одним використовуватися для bulid ланцюга з переведений RTL дизайн.
Але які посилання бібліотек для ...?(с) У мене є два окремо. БД файли / libraries ... one для основних камер, а інший для IO майданчик камери.
Чи можу я задати дві DB файли і бібліотеки в рамках Завдання бібліотеки в файл налаштування.
Якщо я можу, ви можете показати мені синтаксису.
Якщо не може, я повинен об'єднати обидві бібліотеки ...?(D) Що пошуку Шлях ..?Надія хтось може допомогти мені з цими запитами.Спасибо.(е)

module_name U_instance (..);

module_name є посилання,
коли module_name це від LIB,
Ви повинні
зв'язати з LIB;

ваш дизайн стандарт комірки, МО, і деякі макроси, як спогади.IO макросів і бібліотек,
які використовуються в бібліотеках посилання, щоб дизайн синтезованих з використанням цільового стандарту клітин бібліотеки.але синтезується макроси використовуються для ведення
зв'язку з використанням бібліотек.

Здається, бібліотеки та бібліотеки цілі і ті ж функції.Навіщо турбуватися використовувати дві бібліотеки?

А також ..Якщо ви зробили жорсткому макрос з іншої команді.і зберегти його в якості бібліотеки (*. DB) ..Ви також можете в тому числі його.

бібліотеки для клітин, наприклад у verilog дизайн, мета зробити висновок (узагальнення) комірки для STD клітин бібліотеки та інших бібліотек.Наприклад, у вас в пам'яті, який називається SRAM4k, породжених
пам'яті компілятор, U мати відповідну бібліотеку sram4k.db, U слід додати sram4k.db ур посилання на бібліотеку, вона не є необхідною, щоб додати його в цільову бібліотеку.

Шлях пошуку є бібліотеки
І робочі реж

Ви можете завантажити книгу в <Advanced.ASIC.Chip.Synthesis> EDA Електронна книга завантажити / завантажити форум.
Ви можете легко знайти відповідь через нього.
Після того, як ви загальну ідею obout DC, ви можете потім може бути віднесений до продані за деталь.

З найкращими побажаннями

Якщо вставити IO колодки у Ваш RTL код в О.К., вам потрібно встановити IO колодки LIB LIB для орієнтації,
в іншому випадку, вам не потрібно встановити.
встановити тільки стандартні комірки LIB до мішені.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back