Що таке HV CMOS і яке майбутнє в ній?

S

socware

Guest
Здравствуйте,
Я хотів би знати, наскільки важлива High Voltage CMOS?Особливо, коли всі говорять про низьку дизайн влади.

На мою думку, якийсь час потрібно мати справу з високою напругою сигналу пов'язана з вхідних та вихідних портів і основних імплантату низька розрахункова потужність на низьких витрат енергії.

Power IC IC диска і буде його широке поле застосування.

DZC права, Power IC необхідності високі напруги, і драйвер IC необхідно занадто висока напруга, наприклад: LCD Driver ІС, ЖК нерідко є велика 10V, деякі разі потреби 30v транзисторах, висока напруга не конфліктують з низьким Design Power, просто тому, водієві потрібно менше транзистора, і струм можна зберегти невеликі,
тільки аналоговий необхідності високої напруги, але логіка є низьке енергоспоживання.

CMOS високого напруга все більше і більше застосовуються різні системи електропостачання.
процес з високою напругою опції надати mothed комплексного deive влада
в одному чіпі. Наприклад, 7-12v для літій застосування зарядний пристрій, до 40 для РК-дисплея.18-40 DC / AC ...

Хто-небудь є приголомшлива книга про HV?

HV CMOS влади дизайн харчування, світлодіодний драйвер Драйвер лазерного діода ...і безліч застосувань в автомобільній промисловості.
Існує кілька трюків, щоб використовувати стандартні схеми КМОП вище напруги пробою (Tricky структури Каскодний підсилювач).
Springer натиснули книги в цю тему, але тепер я не маю достатньо грошей, щоб купити :-(, і я не можу знайти в електронному форматі.

Автомобільні велика заявка на HV CMOS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back