Що таке швидке / D і яка її швидкість?

S

sinaiee

Guest
плз скажіть мені, що швидкий / D? наскільки це її швидкість?

привіт,
плз скажіть мені, що швидкий / D? наскільки це її швидкість?
Будь ласка, розкажіть нам, що ADC ви говорите. IC номер ... і т.д.. Я не вірю є які-небудь конкретні стандарти термін "швидке / D", деякі з них доступні, які можна покуштувати в 100MSPS (млн. відліків в секунду), хоча з обмеженим дозволом. Щоб отримати відповідь, ви повинні надати більше про вашу проблему. BuriedCode.

Швидкий інтегрований АЦП в мікроконтролері перетворює в декількох 100k зразків у секунду для 10-біт до 1 MSPS, наприклад, з аналогових пристроїв для 12-біт. На ЦСП ви отримаєте частоту дискретизації до 10 MSPS, це буде коштувати вам більше і самостійних АЦП може навіть піти 1 або 2 порядків швидше, ніж це. Скільки резолюцій трохи вам потрібно? Що ви хочете перетворити, аудіо, датчики струму, оптичний сигнал ..? Якщо це аудіо ви хочете подивитися на дельта перетворювачів сигма, не дуже швидко, але зробив для цього додатка, загального призначення АЦП так званої АЦП послідовного наближення .... Так що все залежить від вашого застосування. Боб

Є багато видів з різними специфікації доступні. від KBS у Мбіт / с. чи швидко Flash типу АЦП. ви можете знайти в наступних сайтів для хороших варіантів. www.maxim-ic.com www.analog.com www.linear.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back