Що таке цифровий сигнал

A

ata-ur-rehman

Guest
У мене проблема, і плутати ........ це цифровий сигнал, якщо воно дискретно на осі ординат, але не на осі х ....... Я думаю, від концепції цифрової електроніки це цифровий ....... або в PCM (Pulse Code Modulation) ми використовуємо вибірки і зберігання техніки і квантованного вихід безпосередньо перетвориться в двійковий equalent (без відбору проб)

Ви маєте на увазі сигнал, як з покласти D для перетворювача. Тобто дискретні в кількості (квантовим), але не дискретно в часі. І вихід D, щоб їсти, технічно, аналоговий.

Я думаю, що його питання є більш фундаментальним. Більшість цифрових сигналів звичайних електричних сигналів, які швидко (але не миттєво) зміна напруги між двома рівнями. На приймальному пристрої, будь-яка напруга вище певного порогового напруги інтерпретується як "один", все, що чим нижче «нуля». Це спрощення - є й інші деталі, такі як галасу, гістерезис, час наростання, диференційний режим, оптичні, а не електричні, і т.д. Що міжміського значить? Цифрові пристрої логіка може бути?

Деякі визначення для міжміських є: міжміський Щільні логічний пристрій міжміського Digital Lifestyle пристроїв міжміського Показати список драйверів міжміського дистанційного навчання Управління Це залежить від того, що ви говорите про правильному визначенні.

це не цифровий сигнал, але дискретного сигналу

[Цитата = artsil23] деякі визначення для міжміських є:. Міжміські Щільні логічний пристрій міжміського Digital Lifestyle пристроїв міжміського Показати список драйверів міжміського дистанційного навчання Управління Це залежить від того, що ви говорите про правильному визначенні [/QUOTE] міжміського для цифрових Дизайн Logic .. .......... якщо ви не розумієте цього, то у простому «Цифрові ElectronicsS".

[Цитата = ата-ур-Рехман] У мене проблема, і плутати ........ це цифровий сигнал, якщо воно дискретно на осі ординат, але не на осі х ....... Я думаю, від концепції цифрової електроніки це цифровий ....... або в PCM (Pulse Code Modulation) ми використовуємо вибірки і зберігання техніки і квантованного вихід безпосередньо перетвориться в двійковий equalent (без відбору проб) [/ QUOTE ] singnal представлений дворівневий називається DIGITAL SIGNAL

дискретний сигнал, переривчастий сигнал називається цифровим. отл. PCM сигнал

та це нормально на осі х Г маючи часу і це може бути нашим вимогою взяти його на вибірку, зміна часу вимірювання на деякі певний час, знімати показання для деяких інтервалів і т.д., але коли доходить до осі у нас є тільки 2 варіанти 1 або 0

якщо сигнал розривними по осі х, то це називається дискретний сигнал, але IDEAL цифрового сигналу розривною в обох X і Y осі

ISDN лінії рівня +3 V +1 V-1В-3В являють собою цифрові сигнали 2 біт 00, 01, 10, 11 Але її сигнал є аналоговим Я думаю, що сигнал є цифровим, якщо вона являє собою лише "0" і "1"

Ant 2 рівня сигналу цифрового сигналу і приймаюча значення між двома кордонами (безперервне) є аналогом ...

[Цитата = ата-ур-Рехман] У мене проблема, і плутати ........ це цифровий сигнал, якщо воно дискретно на осі ординат, але не на осі х ....... Я думаю, від концепції цифрової електроніки це цифровий ....... або в PCM (Pulse Code Modulation) ми використовуємо вибірки і зберігання техніки і квантованного вихід безпосередньо перетвориться в двійковий equalent (без відбору проб) [/ QUOTE ] Ні, не обов'язково цифровий. коли ви бачите Синусоїдальний в XY coordiate це хвиля (аналоговий). коли ви бачите його від Z-осі (основні визначення частотної області) здається лінія (форма, як дискретні) Naveed

[Цитата = ата-ур-Рехман] У мене проблема, і плутати ........ це цифровий сигнал, якщо воно дискретно на осі ординат, але не на осі х ....... Я думаю, від концепції цифрової електроніки це цифровий ....... або в PCM (Pulse Code Modulation) ми використовуємо вибірки і зберігання техніки і квантованного вихід безпосередньо перетвориться в двійковий equalent (без відбору проб) [/ QUOTE ] Цифровий сигнал абстракції реального аналогового сигналу (напруги або струму), що безперервне в часі і зміни їх значення між двома різними значення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back