Що таке режим шиї .. будь ласка, поясніть хто-небудь?

K

kabaleevisu

Guest
Привіт Будь-який орган, будь ласка, поясніть на шию з шириною, наприклад, [URL = http://images.elektroda.net/3_1303190875.jpg]
3_1303190875_thumb.jpg
[/ URL ], якщо я встановив мінімальні і максимальні значення для шиї, що відбудеться

Шия довжина / ширина така ж, як скорочення. Що це означає слід, який х ширина на деяку відстань, але має бути менше, для маршрутизації всередині щось на зразок BGA. Хоча маршрутизації в BGA, слід повинен шиї або обрізати до меншої ширини, щоб маршрутизації, не порушуючи правил або заподіяння короткий. Довжина шийки буде відстань слід звужені чи усіченою. шиї параметри повинні бути прийняті до уваги. Особливо, якщо ви намагаєтеся контролювати терміни. (Ви хочете знати весь слід довжиною шиї включені) довжина шийки, як правило, деяке мінімальне відстань, необхідну для завершення схеми. (Звужені частина чистого більше не буде мати те ж значення імпедансу лінії ширина)

привіт спасибі за відповідь сер, але я хочу деякі snopshot це можливо

привіт Марс спасибі за Вашу відповідь, якщо шия ширина більше, ніж ширина сліду, що відбудеться в цей слід? або відбудеться помилка??

Шиєю завжди вузької ширини, більшість пакетів не дозволить Вам мати шиєю ширше, ніж ширина ООН шиєю шириною.

Чи можна використовувати шию в пакеті BGA?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 12:56 ---------- Попереднє повідомлення було в 12:54 ----------</span></span>
будь ласка, дайте відповідь на цей пост також, як створити налаштувати контур??

Так, ви можете з тим застереженням, metioned вище, для високошвидкісних сигналів шийки трек буде причиною втрати відповідності.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back