Що таке правильний спосіб моделювання вхідної напруги зсуву

C

calculus_cuthbert

Guest
Привіт усім, я крайній термін, щоб зустрітися, і я дійсно потрібна допомога. Що таке правильний спосіб моделювання вхідної напруги зсуву. Я згадав дві книги: Перший спосіб говорить: Перший звернення термінал і зробити DC прокотитися на неінвертуючий термінал і переконайтеся характерні DC передачі. Точці, де крива постійного перенесення перетинає розгортки напруги зсуву. Зараз це напруга зсуву раз відкритим отримати петлю або вхід згаданих напруга зсуву?? Другий спосіб: Підключіть Opamp в конфігурації посилення єдності і зробити розгортки DC на неінвертуючий терміналу. Різниця між розгортки вхідний і вихідний кривої вхідного напруги зсуву. Тепер я намагався як методи і отримати два різних відповіді: з першим способом я отримав 7.11mV і з другої метод, який я отримав 600uV Будь ласка, допоможіть мені .. яку відповідь є правильним і чому відповіді різних .. Велике спасибі!

Я турбуючись небагато. У нас є 2 типу зсуву. 1. Систематичне зміщення 2. Статистична зсув. Якщо ви дизайн схеми дуже добре, у вас не буде систематичне зміщення. І про другий зсув ви повинні зробити Монте-Карло, щоб побачити другого типу зсуву, які я думаю, що ви intereseted у другому. Отже, спочатку скажи мені, що ви дійсно захід?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додав: 01:29 ---------- Попереднє повідомлення був о 01:26 ----------</span></span>
Якщо Ви зацікавлені в систематичне зміщення, то обидва способи є правильними. Але будьте обережні, про правильне зсуві вхідних портів в ході цих експериментів.

Привіт Мілад-D, спасибі за вашу відповідь. Зараз я виміру систематичні зміщення. Як ви говорите в обидві сторони є правильними. Мої відповіді не збігаються. При першому способі мені потрібно розділити його на відкритому отримати петлю? Навіть роблячи, що мої відповіді не збігаються .. Так що я не впевнений, який метод використовувати ..

Vout = (VIN + voff_in), якщо ви перший метод, для VIN =- voff_in г / г отримати Vout = 0 або VIN = 0 ви отримаєте Vout = avoff_in. У другому методі Vout = (/ (+1)) vin_off. Якщо висока, то Vout = vin_off

Так у відповідності з вашими повідомлення: з моїм першим метод, який я отримав 7.11mV і мій виграш 1590 так що мій вхід згаданих зсув буде (7.11m/1590) = 4.46uV Але це не відповідає 600uV я отримую з другої метод. Ось чому я збентежений. Я думав, з першого методу ми отримуємо вихід напруги зміщення тобто Vout = avin_off і другий метод ми отримуємо vin_off Vout =.

Систематичні помилки повинні бути дуже низькими, як це ваш перший моделювання, а другий моделювання дає дуже великий внесок згаданих напруга зсуву. Таким чином, це означає, що коли ви вставляєте свій підсилювач в єдності зворотного зв'язку отримати, що щось піде не так. Який тип amplifer у вас є? Телескопічний або складені каскодне. Ви повинні бути обережними щодо вхідного напруги загального режиму і виходу загальної напруги режимі. Вони повинні бути сумісні. Ви можете покласти одну з вхідних транзисторів у тріоді. Будь ласка, перевірте ви amplifer DC точки.

Я насправді моделювання вхідної напруги зсуву компаратора. Як ви думаєте, я повинен використовувати перший метод для компараторів тому компараторів не пов'язані в єдності конфігурації отримати? Велике спасибі!

Так. Для вашому випадку це логічно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back