Що таке налаштування і провести час?

S

sachinmaheshwari

Guest
те, що створення і часу утримання.? поясніть мені, плз використанням годин, вхід і вихід.

Введення в експлуатацію - мінімальний час, перед якою дані повинні бути стабільними до часового переходу Час утримання - мінімальний час, після якого має бути стабільним після годинного переходу Налагодження та утримуйте пов'язаний з вхідним сигналом та години краю, не виводяться. При введенні відповідає цим вимогам, то ви отримаєте дійсно вихід. (Після годин на Q затримки флопе з годинником краю).
58_1186817796.gif

@ Sachinmaheshwari Час установки настав час для вхідного сигналу, щоб отримати завантажувалася в на засувку, [б] до [/B] засувку отримує trigerred шляхом активного фронту годинник .. таким чином, щоб сигнал можна samled належним чином. Час утримання є тривалість, для якої засувку дивиться на вхід [б] після [/B] активний фронт годинник, так що він може отримати вибірку правильно ... будь-яка зміна сигналу після проведення часу не буде доступна до виходу до наступного краю годинник .. таким чином, сигнал може змінитися після проведення часу ... Сподіваюся, це допоможе ....

встановити час, як рано дані повинні бути до arrival.This годинник край повинен бути, перш ніж годинник. де, як провести час, скільки часу дані, які будуть проводитися після прибуття краю годинник.

Де я можу отримати деяку практику проблеми на знімальному майданчику і провести час або макс частота? спасибі

Привіт народ, я вважаю, що краще знати, як установка і провести час увійде в картину, ніж сліпо пам'ятаючи установки до краю CLK і утримуйте це після того краю CLK я рекомендую читати, як фронт фліп-флоп творів у цифровій дизайн на Моріса мано

при роботі з флопа, дані повинні бути стабільними протягом деякого періоду до і після годинник тригера. період, за який дані SHLD бути стабільними до CLK краю називається час установки і після THT годинник краю називається час утримання вкладення частини ДПА п.п. завантажений Файєз Мохд

Привіт це п.п. будуть корисні для розуміння концепції STA

створити і провести час є найбільш важливими параметрами, коли ми маємо справу з синхронним дизайну. бо розсудливість щодо вхідного для CLK дуже імп bcoz ці параметри застосовні тільки для входу. для встановлення часу і провести час в порушення думаю, т до двох рівнянь задовольняють зазначеному правильність роботи схеми. так як т важливо для макс .. тактової частоти. рівнянь .. Тс-д + Tsetup + + Tcskew Tcomb = Thold (HoldTime) genrally в часі установки конструкцій більше проводити час і завжди ми говоримо провести час з точки зору негативного слабину

Anildesh, Ви згадали таке рівняння - Тс-д + Tsetup + + Tcskew Tcomb

Максимальний час циклу - годинник Q затримки flop1 + годинник перекіс flop1 + Максимальна затримка поширення комбо логіка + установка час flop2. Час утримання не враховуються при нарахуванні тактовою частоти. В ідеалі провести час флопе має дорівнювати нулю. Для усунення порушень, час утримання, блокування Q затримки flop1 + хв опору затримки комбо логіки - Clock Skew, щоб flop2 повинно бути більше, ніж проводити час flop2.

Чи має хто-небудь може пояснити мені, чому схема комірки необхідності установки і фіксації часу?

Кращий спосіб повністю зрозуміти Час установки і утримуйте час є читання хороших підручників. Я б порекомендував главі 7 КМОП НВІС Дизайн Weste і Харріс ознайомитися в Інтернеті на книги Google.

встановити максимально допустимий час є час, перш ніж які дані повинні бути проведені до стабільного фронту час тримаєте годинник часу, на який дані повинні бути проведені стабільним після фронту годинник так, щоб він правильно визнаний флопе.: рулону:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back