Що таке майбутнє для НВІС попиту в

J

jleung213

Guest
привет всем, я молодший EE, хто шукає роботу за півроку.Я працював у цій галузі за два роки до цього.Але оскільки в даний час економіка не так погано, я маю на увазі, щоб повернутися в школу, щоб отримати подальшу освіту.Я думав про робимо дизайн НВІС протягом довгого часу, але я не впевнений, якщо я дійсно треба шукати в цій сфері більше, тому що я думаю, що EE дуже нестабільно особливо в
США в даний час.Багато компаній, які роблять дизайн НВІС мають зовнішній дизайн закордонних робочих місць в Індії та Китаї.У майбутньому попит на інженерів НВІС представляється досить похмурим мені.Я знаю, що якщо ви дійсно любите це питання ви повинні дійсно присвятити себе в неї і забув про гроші.Але якщо всі робочі місця на зовнішній поспіль, який сенс вчитися далі?Тому моє запитання: що в майбутньому попит на НВІС інженера в США?Чи будуть компанії тягнути назад в проектне положення в
США в найближчому майбутньому?Чи існують які-небудь шанси одержати проектне становище?І які типові окладу в якості інженера-конструктора НВІС?Має деякі з вас намагався кинути стати EE для отримання більш прибутковою кар'єри, таких, як доктор або переключитися на охорону
здоров'я області??Я дійсно мав потребу в деякому ваших знань і досвіду дати мені декілька порад тим, що я можу очистити мою увазі і вибрати шлях, який я дійсно хочу робити.

З новими продуктами низьким енергоспоживанням, які розробляються і визначаються не буде скарбів відкритих postions кваліфікованих інженерів дизайн НВІС.
Позиції буде в США, Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Німеччини.
Вони є найважливішими poistions для успіху в compnay.
100-х компаній зайняті в повному пользовательских ASIC і конструкцій
1000-х компаній розвиваються FPGA заснований конструкцій.
Таким чином, у ПОПИТУ на короткий НВІС БУДЕ HUGE ВИХІДНІ Q2 2009

Нинішній попит дуже низький.
Я не думаю, що попит буде забрати в Q2 2009.
Він може бути легше для Вас знайти роботу НВІС в Індії або Китаю.

Але я дуже сподіваюся, що пророкування, зроблене Kumar94539 є правильним.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back