Що таке "гарячого підключення"?

B

bittware

Guest
Здравствуйте, експерти,
Якщо моє підключення інтерфейсу передбачає тільки одну владу залізничного і наземного (немає сигналів, немає влади послідовності), є ще так звані "хот-своп" явища, щоб воювати з?В яких випадках ми повинні звернути увагу на "гарячій своп"?

В обхід конденсатори на карту буде спиратися різке струмів.Спосіб уникнути цього полягає в тому, щоб мати два владою штирями нерівній довжини.Чим довше однієї має ряд резистори до влади площини і коротше одного немає.Коли карта підключена в довгостроковій Сцепляющій із серією резистори є звернувся перший і резистори різкого обмеження струму.Потім на повному включенні до Сцепляющій без резистори робить контакт.

Привіт від газів,
Спасибо за ответ.Але додаткові серії резистори буде додати додаткове напруження відсіву, як виправити це?Крім того, мені цікаво, якщо "гарячого підключення" Шнур тільки про боротьбу з напливом струму.Я сумніваюся, якщо існують інші чинники, які необхідно враховувати.

Коли карта вставлена все, як висновок, який безпосередньо підключений до влади площині займається і ряд резистори не в схемі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back