Що таке відмінності між Vdsat, Львів, Veffective (VGH-V), і Vds ......?

A

ASHUTOSH RANE

Guest
Привіт, друзі,:pI я отримую плутати з терміном Вов (ovrdrive напруги) і Veffective (= VGS-V) .......! при проектуванні ОУ в каденцію я встановив Вов 0.3 для МОП і Вов 0,25 для NMOS ..... Інформація робочу точку в Cadence показує наступні параметри Vdasat, VDS, VGS-V (може бути розрахований), то яке я повинен вважати диск Вов: |? :: Інструмент показав дуже відрізняються від показників розроблена одна (очевидно, як він використовує BSIM3v3 моделі)!

Overdrige Напруга [В] Вов [/B] збігається з ефективною Напруга [В] Veff [/B], і обидва рівні Vgs-V . Vdsat мінімальний стік-витік напруги, необхідного для забезпечення того, щоб транзистор працює в насиченні (VDS> Vdsat для СБ в іншому випадку Фет робіт в тріоді). Що стосується Vds я не думаю, що вам потрібно пояснення ...

@ JIMITO13 Привіт друг, спасибі UA багато для відповіді, Vds> Veff (книги вважає, що цей критерій для насичення) Vds> Vdsat (інструмент розглянути цей критерій для насичення ....): сувій, який критерій є найбільш точним серед цього?

Довгий пристроїв канал або для пристроїв старих процесів з високим мінімально допустиму довжину Вов (або Вефф) дорівнює Vdsat. Крім того, для ручного обчислення вважати Vdsat = Vgs-V для простоти. Що стосується моделювання і реального дизайну критерій Vds> Vdsat для насичення. Погляньте на главу 3.7.3 відмінна книга Девіда Бінклі в "компроміси і оптимізації в аналоговий CMOS Design" для більш глибокого пошуку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back