Що таке "влада матч" і "посилення матч"

A

ajhsu

Guest
Для PA матчу Що таке "влада матч" і "посилення матч"? Де я можу знайти докладні ілюстрації? Велике спасибі.

Зазвичай посилення матч проводиться на вході PA, щоб отримати необхідний прибуток. Потужність матч проводиться в межкаскадной і навантаження відповідності, і вони більше опір перетворенням, щоб отримати необхідну потужність. http://rfwireless.rell.com/pdfs/AN_721_D.pdf

В підсилювачі потужності корисно робити влада матчу. Якщо у вас приріст матч (і так conjugatelly відповідати на вході і виході порту) можна бачити, що ви не отримаєте P1dB апарату. Якщо ви хочете P1dB ви повинні зробити влада матчу. Дивіться Криппс для методів до влади відповідає підсилювач відношенні

Чи можу я право на мої думки, посилення відповідності на вході PA => за допомогою сполучених матч потужність матч на виведенні PA => відповідати в залежності від навантаження вилучення даних для максимальної потужності ласка, порадою. Спасибо.

Так, саме так. Для PA відповідності вам потрібно зробити, і інше. Якщо ви робите тільки відповідність потужності можливе посилення акустичної бути нижче необхідного посилення. Більш того, PA вхід матч дуже важливий для лінійних ООПТ, інакше ви не отримаєте приросту підвищення (різні вигоди для різних рівнів потужності).

Так, можна зробити відповідні пристрої нестабільною. Побудова стабільності кола можуть допомогти уникнути цього. Зазвичай відповідні зв'язані створить ці проблеми. Крім того, шляхом зіставлення вхідних і вихідних це ускладнює ситуацію ще як ефективний вхідний і вихідний коефіцієнт відбиття змін. Інший момент, та отримати матч на вході, потужність на виході. S12, як правило, досить низький, так що вхід матч не повинні бути скориговані, коли влада матч застосовується. Зверніть увагу на стабільність, хоча крапка. Брендан

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back