Що таке висока швидкість борту?

I

it_boy

Guest
Я хочу зрозуміти, які фактори, які роблять на борту високошвидкісного борту.
хто-небудь може мені допомогти ...

не ви, не дають достатньо інформації для людей, щоб допомогти вам!

Якщо вам потрібен рада з КСП схема
може вирішити, чи
буде аналогове чи цифрове (або обидва) приймає рішення вашої максимальної швидкості.Для цифрових, я
б сказав, 30-50MHz це, коли вам потрібно піклуватися про кращих формат питань, я експериментувати з мікроконтролера до 12MHz на макетном платі з дротом перемички!

Якщо ваша заявка аналогових або РФ, ви повинні турбуватися про Ніцца макет.Analog може бути перервано на 5Mhz по дерьмово формату (що призводить не ходять де завгодно, тільки стирчали) і Російської Федерації може бути interruped по тому, як різко ви включаєте куті на 900MHz!

Спасибо за ответ electronrancher.
Я не борту дизайн хлопець, я зробив один цифровий борту дизайн працює на 80MHz максимум на початку моєї кар'єри, може бути, причина, по якій я не знаєте, яким чином це питання слід поставити.
Хтось сказав мені, що висока швидкість ради не залежить від її робочої частоти.Це залежить тільки від часу відновлення сигналів.
Він також сказав,
що працюють на борту КГц коло можна назвати високу швидкість борту, якщо зростання рази менше, ніж кілька нс.
Я хотів би зрозуміти, якщо існують будь-які інші особливості, які роблять люди називають борту високошвидкісних борту.

Ще раз спасибі

добре звичайно, а risetime ЖДН вдарить по поганий макет, але, якщо годинник кГц вона буде розташовуватися шлях до наступної сигнал - не турбуйтеся там.

80MHz досить швидко - Ви зараз говорите про ГГц?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back