Що таке вбудованого інженерії?

D

djalli

Guest
Що таке вбудованого інженерії?Я чув, запропонували роботу в цій галузі.знаю про стосується тестування систем і багато чого іншого.

Я просто дізнався деякі VHDL в коледжі, і в даний час вимоги jpbs Я подивився це ogram в Ada langugage.

Мені потрібно більше інформації і "лекції" про вбудованого ПЗ інженерної

Спасибо піхти допомогу, вибачте за те, що в невіданні

Ви пробували пошуках роботи листинги вбудованого інженер бачити, які їх обов'язки?

привет

Я думаю, що ви повинні мати можливість писати програмне забезпечення для embeded систем.привет

Я подивився їй в Википедии, тут у засланні;http://en.wikipedia.org/wiki/FirmwareТам
в книзі про вбудованого ПЗ на цей форум ...Я думаю, це називається "вбудованого Довiдник"

U може перевірити його на посилання ...

Встроенноое Техніка управління, Встроенноое інженер, ОС реального часу, Мікропроцесорна, 16/32 Bit, ARM7 / 9

Грунтуючись на Гранд-Рапидс, М.
І. площі, ми є одним з найбільших в країні комерційного / промислового дизайнерів і виробників оптичних, колір, світло і вимірювальні прилади.Завдяки масовому росту та розширення, ми в даний час набору на високих енергій Встроенноое Техніка Менеджер приєднатися до нашої еліти група інженерних фахівців і вчених.Основна роль цієї позиції полягає в тому, щоб керувати (8-10 вбудованого інженери), призведе до прикладу, розробка та вбудованого програмного забезпечення для задоволення функціональних продуктів і вимоги, а також розробки та вдосконалення систем, методів і процесів,
які використовуються для виконання цього завдання.Ми шукаємо кого-то, що є дуже страстной, приносить масу енергії, веде / вчить на власному прикладі, і прагне до простоти в тому, що стосується інженерної архітектури.Якщо це звучить, як і ви, будь ласка, читайте далі і застосовувати безпосередньо на інтерв'ю.

Обов'язки:
1.) Ви будете покладатися на всій галузі найкращої практики, а також належний баланс між передові аналітичні методи та емпіричні перевірки з розробки та проведення світового класу електричні інструменти для виготовлення.

2.) Аналізує і конструкцій вбудованого програмного забезпечення для вбудованих контролерів продуктів.

3.) Вам допоможе домогтися значного покращення в цикл часу, якість, технології, стандартизації та архітектури платформи на додаток до повсякденної діяльності, дизайн.

4.) Технологічні увагу областям відносяться 16/32 розрядних мікроконтролерів, ОС реального часу, високошвидкісної передачі цифрових протоколів зв'язку, цифрової візуалізації даних шляху, FPGA's, ПХД, дизайн та архітектура Advanced Digital.

Повинен володіти навичками:
1.) 5-10 років досвіду розробки Встроенноое
в реальному масштабі часу, вбудованих мікроконтролерів
на основі систем у продукті розвитку навколишнього середовища.Ми працюємо з ARM і RISC мікропроцесорами, так що це буде плюсом, але мікропроцесора досвід в цілому не потрібно.Досвід роботи в комерційних та промислових додатків Приладобудування це величезний плюс.

2.) 2-5 років досвіду роботи в команді, провідної ролі або Встроенноое Техніка управління ролі не потрібно.Ми хочемо, щоб на руках людей, які можуть викладати на прикладі .... не просто менеджер людей.

3.) Досвід роботи з високою швидкістю повідомлень протоколів (USB, послідовні і Ethernet), ПХБ multi-layer/high-density дизайн, FPGA's, VHDL чи Verilog,
дробовим коней потужності моторного контролю (округ Колумбія, і кроків) і низького рівня сигналу на плюс.

4.) BSEE ступінь або
пов'язаних з ним не потрібно.MSEE або
пов'язаних з ним це плюс.

5.) Колір науки, електронних зображень, ПЗС датчики, Mixed-Signal Дизайн,
джерела живлення, оптика та EMC / ОУР
пом'якшення плюс.

Встроенноое низький рівень вбудованого програмного забезпечення.
Інші люди називають Встроенноое CPLD / FPGA розробки з використанням мов, таких як VHDL, Verilog і так далі.
Іншими словами Встроенноое є більшою мірою
пов'язані з апаратного контролю з використанням програмного забезпечення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back