Що таке ГАРЯЧІ ТОЧКИ

S

santuvlsi

Guest
Шановні Хлопці,

Що мається на увазі під "гарячих точках", де воно відбувається.

Відносяться до того, що проблема ця причина.

відносно
Санту

Привіт,
Прохання уточнити контекст.Ви говорите по гарячим місцем у системах зв'язку?

утворюються гарячі точки, коли допінг-неоднорідні ...У зв'язку з цим є різні опору розподіленої це приводить до нагрівання при певних плямами високого опору, і це може привести до танення і формування короткого замикання яких в кінцевому підсумку призвести до пошкодження пристрою ....

гарячі плями формою у разі doppig напівпровідникового матеріалу.за ununiform dopping як пил partical є простір або пил у спільній або dopping якій провідну роль у підвищенні темп

Шановні Ананд,

Хоча допінг, якщо концентрація виходить більше це приводить до ефекту гарячих електронів AMD іон

Деградація в глибокому південь мікронного КМОП-схем, які залежать від застосування напруги.

Але є терміну caled гарячих плям, які має особливе defintion і воно виникає з-за певних проблем.

Мені потрібно це.Я хочу знати про це.

СантуДодано через 1 хвилину:Шановні Rajiv87,

Хоча допінг, якщо концентрація виходить більше це приводить до ефекту гарячих електронів AMD іон

Деградація в глибокому південь мікронного КМОП-схем, які залежать від застосування напруги.

Але є терміну caled гарячих плям, які має особливе defintion і воно виникає з-за певних проблем.

Мені потрібно це.Я хочу знати про це.

Санту

це не пов'язано з яким високим або низьким допінг ...Мова йде про зміну допінг ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back