Що стосується дизайну бути свідком у суді

P

pavankumarmnnit

Guest
привіт, я хочу знати, Synopsys tetramax можуть бути використані після дизайн компілятор напряму.

тобто без розміщення в тому числі, маршрутизація інструменти, такі як астрономічний і Юпітера.

Мій проект повинен мати дизайн тестованості включені в нього.

Так.Ви можете почати паралельно покоління ATPG.Немає необхідності чекати, поки P і Р.
Я вірю це стандартна практика.

я хочу знати, що використання осаду компілятор, будь вона є частиною компілятора чи ні.
Мені потрібно підручники для роботи над дизайн компілятор, компілятор і ТСП tetramax.

Чи може тіло направити наявні матеріали ....... Plz.

ДПФ компілятор використовує дизайн компілятор разом з компілятором тест для вставки логіці тесту.

Будьте впевнені протягом першого.

Дизайн Compiler (синтезований списку з'єднань) -> ДПФ Compiler (випробувань Логіка вставки в синтезований списку з'єднань) -> Tetramax (ATPG вектор genration логіці випробувань встановлена, синтезований Netlist отримати охоплення випробувань і ATPG векторів)

При цьому, якщо ур НЕ saticified з охопленням ATPG, перевірити ООН випробування вкриті логіки за допомогою ATPG доповідей і знову покриють випробування виявили логіки тест точки вставки або інші методи, засновані на ситуації з допомогою ДПФ компілятора і знову зробити ATPG процесу.

Вище, процес буде йти до U отримати необхідну охоплення.

Як тільки у отримав необхідної охоплення, робити STA про остаточне списку з'єднань для перевірки часу є чистим (установки), а потім надати її P і R, щоб отримати остаточні P і R ланцюгів.

Після того, P і R не буде зроблено, робити ATPG знову остаточного P і R списку з'єднань для реєстрації від охоплення і ATPG векторів.

Надія ур влаштовує вище expelnation.Додано після 1 хвилин:до речі, я також з MNNIT

Привіт другу,
Я хочу знати, чи є сканування ланцюжка порядок буде залишатися однаковою для синтезованих Netlist навіть після того, P і я сумніваюся, Р. becoz п розміщення маршрутизації намагається оптимізувати маршрутизацію пов'язаних із затримкою, що може привести до поломки початкове замовлення сканування клітин.
Насправді проблема, я зробив одну роботу на перевірку ланцюга перепризначення тільки на основі списку з'єднань генерує компілятор ДПФ.Я був у unware P і R пов'язане з цим питання.Так що тепер я хочу знати, факт.

Спасибо заранее
Сойка

jayTudu пише:

Привіт другу,

Я хочу знати, чи є сканування ланцюжка порядок буде залишатися однаковою для синтезованих Netlist навіть після того, P і я сумніваюся, Р. becoz п розміщення маршрутизації намагається оптимізувати маршрутизацію пов'язаних із затримкою, що може привести до поломки початкове замовлення сканування клітин.

Насправді проблема, я зробив одну роботу на перевірку ланцюга перепризначення тільки на основі списку з'єднань генерує компілятор ДПФ.
Я був у unware P і R пов'язане з цим питання.
Так що тепер я хочу знати, факт.Спасибо заранее

Сойка

ATPG генерується охоплення і характер його самоврядування не можуть залишатися в силі після P і R, так як в P і R сканування зміну порядку трапиться ..тому я хочу запитати, що таке насправді потік?

1) Вони створюють моделі для ДПФ по нерозміщені списку з'єднань, просто з грубими число покриття -> perofrm P і R -> змінити порядок перевірки ланцюга -> регенерують шаблонів для нових сканування мережі -> отримати "реальний" coverge номер

2) виконати р і г -> виконати перевірку шити -> генерувати ATPG моделей -> отримати "реальний" covergae номера

Який із згаданих вище метод є галузевим стандартом?Які переваги і недоліки кожної з них?Будь-який орган?
sunilbudumuru пише:

ДПФ компілятор використовує дизайн компілятор разом з компілятором тест для вставки логіці тесту.Будьте впевнені протягом першого.Дизайн Compiler (синтезований списку з'єднань) -> ДПФ Compiler (випробувань Логіка вставки в синтезований списку з'єднань) -> Tetramax (ATPG вектор genration логіці випробувань встановлена, синтезований Netlist отримати охоплення випробувань і ATPG векторів)При цьому, якщо ур НЕ saticified з охопленням ATPG, перевірити ООН випробування вкриті логіки за допомогою ATPG доповідей і знову покриють випробування виявили логіки тест точки вставки або інші методи, засновані на ситуації з допомогою ДПФ компілятора і знову зробити ATPG процесу.Вище, процес буде йти до U отримати необхідну охоплення.Як тільки у отримав необхідної охоплення, робити STA про остаточне списку з'єднань для перевірки часу є чистим (установки), а потім надати її P і R, щоб отримати остаточні P і R ланцюгів.Після того, P і R не буде зроблено, робити ATPG знову остаточного P і R списку з'єднань для реєстрації від охоплення і ATPG векторів.Надія ур влаштовує вище expelnation.
Додано після 1 хвилин:
до речі, я також з MNNIT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back