Що сталося близько IC50 в Linux

J

jodenma

Guest
Привіт, я IC50 встановити в Linux, всі процеси Ара права, але коли я переглянути схематичний, я не бачу майна компонента, все характеру blank.what не
так про це, чи можете ви сказати мені, як це зробити?ТКС!

Ochrona danych jest kluczowa z punktu widzenia systemów bezpieczeństwa w chmurze. Steve Pataky z firmy FireEye wyjaśnia pomysły technologiczne firmy na najbardziej aktualne zagrożenia w wirtualnym świecie.

Read more...

Ви можете змінити ваші схематически?Якщо ви не можете, що ваша ліцензія проблема.

Я думаю, у вас є проблеми з ліцензією.Телефонуйте каденції А.Е..

Ні, я можу змінити схематичному, я думаю, моя ліцензія не question.maybe У моїй системі є шрифт, ви так думаєте.

Так, якщо використовувати систему Linux, не англійська,
а іноді буде помилкою.

Так,
наша система Linux не є англійською, але, можливо, є не це неправильно, тому що моя знайома система ж зі мною, і його IC50 може добре працювати.Я подивився на повідомлення про неправильно, він не здається шрифт для перетворення і може не працювати.

Linux використовується команда "локаль", щоб перевірити використання LANG, кращим вибором є en_US.

Або Ви використовуєте ноутбук?X-Window клавіатури необхідно визначити права.

Один мій знайомий використовувати мова не є англійською в rh8.0 він помилку, коли він зміниться на англійську помилки немає.

Спасибо, я зміни мови, і пішли помилки.спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back