Що робить великий резистор робити в паралельній схемі інвертора?

D

dicket

Guest
Існує схема, в якій інвертор паралельно з резистором lardge, яку роль відіграє резистор?

Це може бути надання негативним зворотним зв'язком для зміни порога інвертора. Наприклад, без резистора, інвертора теоретично зміниться стан на Vcc / 2. З резистора, буде формування гістерезис.

Як визначити значення резистора? Для 74AHC1G04, значення 100k, що threshod?

Привіт, Коли резистор знаходиться між входом і виходом інвертора це негативний результат впливу його роль полягає в лінеаризації інвертор для отримання підсилювача (опір INPT не потрібно. У всякому випадку немає ніякого порога або гістерезис whitch є caracteristic на позитивний зворотний зв'язок

Так, момент існує великий резистор паралельно з інвертора, резистор діє в якості постійного і змінного струму короткого відкритим. Отже, інвертор змушені працювати як двотактний підсилювач.

Будь ласка, перевірте схем. Ось той, в якому інвертор були згадані вище мене є наступні питання:. Перш за все, яку роль інвертора грати? Чи має трансформувати синусоїди на квадратний хвилі? По-друге, яка роль R3 грати? Як вибрати значення? Нарешті, яку роль в тому числі частина SN65LVDS1 і SN65LVDS2 грати? Чи можу я використовувати сигналів у вихідний порт 74HC1G04 безпосередньо? Що переваги? Спасибі!
[/ код] [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/ колір] [/ розмір]
87_1161405442. JPG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back