Що робити з не пов'язаними Pins ...........

R

rakesh_aadhimoolam

Guest
Привіт .....

Я елементарно Abt Q ckts, що ми проектуємо .......

Чіп має 12-Пен (скажімо )....... тільки 7 штифти використовуються ..............

Що робити з рештою Пальці ........ оскільки вони можуть ввести Шум ......Жду ваших відповідей .......

спасибо

Якщо в цьому листі є позначка про те, як "лікувати" не пов'язаних шпильки, дотримуйтесь даної інструкції ..
Інакше, залиште їх, не пов'язані ..

Однак, якщо вони внутрішньо "Connected" та служити як невживані входи чи виходи, см.:
http://www.necel.com/en/faq/f_unuse.html
http://www.piclist.com/techref/logic/xtrapins.htm

Привіт,
IanP

Деякі фішки requre їх так звані невживані виведення на злам вгору або вниз, але витягнув слідуйте інструкціям, наведеним у даному аркушів.

GL

У моєму електроніка комплект, який я дізнався, електроніки з сказано, щоб усі невикористані землі штирі.

Привіт ...

Довідкову інформацію для подальшої Гуд результатів, і я вважаю за краще або підтягань або тягти вниз відповідно до листа це оптимальний спосіб ......

Привіт,

Sujith

Підводячи підсумок вище, і уточнити деякі з моїх дослідів:

- Рекомендацію специфікації повинні бути використані, якщо такі є.
- Невикористані порти вводу більшості пристроїв не повинна залишатися плаваючим, але пов'язані з "неактивних" держави.Якщо активний високий, вам слід землю, якщо активний низький, ви повинні тягнути їх угору.
- Якщо ви сумніваєтеся (а якщо ви можете собі дозволити через простору, і т.д.) - використання резистора тягнути вгору або вниз.Це може бути безпечніше, і дасть вам можливість зміни схеми без будь-яких драматичних речей, таких як повторне ПРБ-дизайн, якщо ви будете жалкувати / знайти в іншому випадку під час тесту.Для більшості сучасних пристроїв CMOS є незначний постійний струм сьогодні, так резистора може бути достатньо великим, наприклад, в десятки кіло-му діапазоні.
- Невикористані Pins вихідні як правило, повинні бути залишений плаваючим.
- Первісне стан програмованих Pins важливо: якщо I / O Pin спочатку введення, ви не повинні їм дати, якщо спочатку вихід, не твердий грунт або підключитися до постачання.Резистор може бути тут найбільш Вірний спосіб тягнути "слабо" в ході плаваючі рази, дозволяючи при виході нормально працювати ...
- У разі підтягань, бути в курсі діапазон вхідної напруги і використовують правильне напруга тягнути його вгору.

Br Ted

Ви можете підключитися до позитивних харчування або землі або покинув Pin відкритим.
прийняти рекомендації datasheet.Unless виробник говорить "не повинна залишити відкритим ... підключення конденсатора або дозвіл на землю, якщо не використовується", вам не потрібно турбуватися про не пов'язаних PIN-коду.Якщо ви думаєте, не пов'язаних Pin викличе якийсь шум підключенні шпильки в землю, якщо звичай впливати на ланцюг.

Я думаю, не пов'язаних шпильки повинна бути заземлена

в безпечному режимі:
1.connecet вхідний шипи для prallel підтягань і тягнути вниз.Таким чином, дасть Вам більш flexability.Порожнина тіла введення PIN-коду повинна бути заземлена, але хто знає?тому візьміть до уваги можливість підтягань.

2.Вихідні Пальці слід залишити ... але якщо де маємо справу з ПЛІС ви повинні диска всередині Невикористані виходи з грунтом.

Нарешті, як і інші думки друзів, ви повинні розглянути ТЕХНІЧНЕ в ІК.
99.99999999% від кожної таблиці IC розглянути не пов'язані шпильки.

Я думаю, FPGA, зберігач схема буде піклуватися про цю проблему

Я б усі невикористані землі штирі.

rakesh_aadhimoolam,
Для аналогових ліній зв'язку, таких як операційні підсилювачі, ви повинні підключити вхідний Pins таким чином, що виводиться в певний стан.Наприклад, якщо у вас є невикористані ОУ в Quad пакет ОУ.
.
Для цифрових пристроїв, ті ж поради, як правило, застосовується.Однак, якщо ви хочете мати можливість використовувати невикористану введення з метою розв'язання проблем, це гарна ідея, щоб витягнути введення вгору або вниз через резистор.Наприклад, пристрій може мати активний низький скидання СІН, які не використовуються у вашому додатку.Якщо вирвати його через резистор, то у вас є можливість скидання пристрою, потягнувши його вниз замикання його землі, з метою розв'язання проблем.Якщо ви пов'язали матеріали безпосередньо VCC, то у вас немає цієї опції.
Привіт,
Kral

інші використовуються для розширення пропускною здатністю випадків

Це краще для підключення до загальної схеми, оскільки вони можуть ввести шум.
Але треба передати таблиці виробника

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back