Що перевагу у виборі ефір TI DSP або ДСП?

C

corgan

Guest
Чи може хто-небудь сказати мені, що перевага у виборі ефір TI / зв'язок "з DSP від ​​іншого? Які insturction встановити в результаті меншого розміру коду або більш високої продуктивності? Заздалегідь спасибі!

привіт, ну що це спірне питання! Особисто я вважаю, краще ти becaus підтримки краще, хоча вони дещо складніше архітектури, але вона може бути використана для підвищення продуктивності ур раз через це. ти чіпів зазвичай споживають менше енергії, а також мають більш високі тактові частоти, але їх ціна теж вище. Якщо у вирішити застосування і не може вибрати явного переможця серед них обох є свої плюси і мінуси! pimr

Мені подобається TI - так, їх підтримка є великим, і їх розвиток IDE є відносно дешевим. Налагодження підтримки надто великий!

Як щодо аудіо додатки, такі як MP3, WMA, AAC, що краще? І що краще для обробки відео, такі як MPEG4 ASP або H.264? [Цитата = pimr] привіт, ну що це спірне питання! Особисто я вважаю, краще ти becaus підтримки краще, хоча вони дещо складніше архітектури, але вона може бути використана для підвищення продуктивності ур раз через це. ти чіпів зазвичай споживають менше енергії, а також мають більш високі тактові частоти, але їх ціна теж вище. Якщо у вирішити застосування і не може вибрати явного переможця серед них обох є свої плюси і мінуси! pimr [/ цитата]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back