Що означає "крок" означають в цьому місці .. збільшити?

T

the_falcon

Guest
привіт всім, ви, хлопці мене розуміють цей уривок. Вибірковість є ступінь відмінності, між приймачем корисного сигналу і unwantedsignals. Ви знайдете кращу здатність приймача відмовитися від небажаних сигналів, тим краще itsselectivity. Ступінь відбору визначається гострота резонансу, коли частота визначають схем були розроблені і налаштовані. Зазвичай вимірювання вибірковість, приймаючи seriesof свідчення чутливості. Як ви взяти свідчення, ви крок вхідного сигналу вздовж смуги frequenciesabove і нижче схемою резонанс приймач, наприклад, 100 кГц нижче 100 кілогерц вище налаштованої частоти. У міру наближення до налаштованої частоті вхідного рівня, необхідного для підтримки agiven вихідний рівень буде падати. Як ви передаєте налаштованої частоті, необхідний рівень вхідного буде рости. Вхідна напруга рівнів, то в порівнянні з частотою. Вони можуть бути нанесені на папір або ви можете переглянути themon осцилографа. Вони з'являються у вигляді кривої відгуку . Крутизна responsecurve на налаштованої частоті вказує на вибірковість приймача. сокіл

"Крок вхідного сигналу" було б краще замінити на "крок вхідного сигналу Частота ". Таким чином, ви робите вимірювання на частотах обох сторін частоту приймача, що ви "налаштований" на. Кит

Вийшовши частоти значить змінити його трохи за один раз. У даному прикладі (плюс і мінус 100 кГц навколо частоти відсотків) зміни, можливо, 5 або 10kHzat часу може бути вибраний і вимірювань, проведених на кожному з них.

Велике спасибі за те, щоб допомогти мені. Якщо я намагаюся замінити вхідний сигнал із вхідними частотою сигналу, то пізніше частину шляху збиває з пантелику мені, як вони згадують, що падіння рівня вхідного сигналу на налаштованої частоті і йде вище frquencies зсув від налаштованої частоти. Сокіл

Це тільки "крок вхідного сигналу" частина, виділена жирним шрифтом, що має бути змінено на "крок частоти вхідного сигналу" , не скрізь термін "вхідний сигнал "використовується. Кит.

Ok .. Спасибі за швидку відповідь. У мене є невелика плутанина passge. Якщо рівень сигналу падає на налаштованої частоті, то це означає, що схема чудово працює з низьким рівнем сигналу на частоті правильно налаштований, і було б спробувати працювати на частотах трохи зміщена від налаштованої частоти, за умови, рівень сигналу досить високий? .. Вибачте, якщо його так тривіально, але я плутатися з цією річчю. Хау вхідного сигналу інформації (модулюючого сигналу) рівень сили (в votlage рівні точно), який поставляється разом з несучою хвилі (модуляцією сигналу) з певною амплітудою визначає роботу ciruit налаштований на інші частоти, ніж правильний налаштованої частоти. Ще раз спасибі сокіл

Це залежить від природи "Сигнал", наприклад, тип модуляції, але так, ви можете отримати (і демодуляції) сигналів, які з частотою в залежності від того, наскільки вони сильні. Якщо ви вважаєте, звичайні радіо AM (скажімо, на середні хвилі), то навіть якщо ви трохи не частота, яку ви можете почути на станцію. Якщо станція є дуже сильним, то ви можете бути досить далеко мелодія досі чую його. Це викликає проблеми, якщо ви живете поряд з потужним передавачем - ви не можете отримати слабкі станції поблизу частоти сильних станції. Кит.

Розумію. Спасибі за інформацію. Тоді в цій логіці, якщо я намагаюся побудувати селективність сказати приймач AM, то я, ймовірно, отримати U образної кривої рівня сигналу величина змову проти частоти по осі X? .. Таким чином, відповідь зазвичай означає, що крива U образної кривої? Тому що це те, що вони згадані в прохід, який я написав на початку. Наприклад, на малюнку граф вибірковість є абсолютно протилежним чином. Не могли б сказати мені Що відбувається тут? Ще одне маленьке сумнів: Зазвичай вибірковість виражається в дБ? або в дБ? Іноді його просто виражається в too.Selectivity дБ в основному йдеться про різницю в силі сигналу необхідно почути станції незважаючи бути налаштовані з з правого частоти? Вибірковість 70 дБ краще, ніж те, скажімо, близько 35 дБ, чи це навпаки навколо.? Завдяки сокіл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back