Що означає "в напрузі захист" у AC / DC

V

VladZ

Guest
Pease поясніть мені, що означає "над напруги захисту" у AC / DC адаптер перемикання характеристик?
Наприклад, я бачу такі характеристики:

Напруга: AC 90Vac ВХІД ДЛЯ 264Vac, Full Range
OUTPUT ВИМОГИ: 15 V,
швидкості LOAD 2.2
Захист:
OVER LOAD ЗАХИСТ:
близько 150% навантаження при ОЦЕНІТЕ 115Vac (230VAC).
OVER VOLTAGE захисту: від 16,5 До 19.5VDC.

Як я знаю, перемикання адаптерів можуть жорсткого диска завантажується.Чи вищезгадані
означає, що на слабких навантажень я abtain 16,5 До 19.5VDC, хоча в номінальному висновок 15 V?

Спасибо заранее
vladz

Про більш напруги захисту:
Існують два види її; бік первинного та вторинного стороні.
на первинній стороні, необхідно перевірити вхідної напруги СМПС (після вхідного випрямляча і гол.), і вимкнути СМПС якщо напруга перевищує заданого рівня напруги (наприклад 370VDC або 265VAC для мережного напруги) для захисту ключі від більше підкреслюючи або постійного збитку!
в середньому, то, як правило, вихідна напруга визначається відгук мережі (15VDC для вашої програми), але те, що відбувається, якщо зворотній
зв'язок не працює, дійсно?(наприклад, із-за старіння оптом перехідник відкриває цикл, і не передавати сигнал про помилку на первинній стороні), у цьому випадку вихідна напруга буде вищою, ніж хотів, який може призвести до пошкодження вантажу.Таким чином, необхідно використовувати схему контролю вихідної напруги і, якщо воно перевищує поріг,
короткий його землю для захисту навантаження.Є кілька рішень для його комплексного до дискретним.в дискретної реалізації схеми, вихідна напруга порівнюється з зенеровскій, якщо вона більше, ніж ІКВ trigged на короткий вихід. (пам'ятайте, що для цього необхідно включити обмежувач струму в ланцюзі для захисту ІКВ себе!)
Існують також інші захист від зниження напруги в системі початкової і середньої.
в початкових контролю пікового струму і вимикачі в середніх для захисту навантаження від збоїв (в логічна схема спеціально)

Більш детальну інформацію
можна знайти на сторінці 97:

http://www.onsemi.com/pub/Collateral/HB206-D.PDF

BEST!

Большое спасибо!
Ваша посилання дуже корисна

з повагою
vladz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back