Що не SEALRMARK в чіп помилки в Cadence означає?

W

wasaiwang

Guest
Привіт, я отримав таке повідомлення після запуску ДРК перевірити: Ні SEALRMARK в чіпі. Мені цікаво, що значить "SEALRMARK" означає? Дякуємо.

Я думаю, що його шар ставити на чіп для визначення конкретного процесу, яким необхідно слідувати. Використовуваний ливарного виробництва. Це буде, звичайно, певні в у керівництві правил проектування процесу.

Я думаю, це може бути просто перстень. [Інколи називають писар лінії] SEALRMARK може бути DUMMY шарі використовується для ідентифікації перстень регіоні. Це звичайно займає місце навколо чіпа - дуже корисно для забезпечення міцності, щоб померти краю, [цей перстень наповнюється всі верстви металу, а іноді й нестандартні через структури теж - це перстень-моделі за допомогою зазвичай не виконуйте стандартні дизайном ДРК правил, іншими словами, вони слідують інший набір правил DRC - наприклад, може бути, через прямокутні]. Під час "перетасовки", різання вмирають з пластини, пила проходить між двома чіпами [вмирає] перстень забезпечує металевий сили - і це допомагає уникнути неправильного поширення кристалічних недоліки по небажаному кристалографічної осі - який, можливо, пошкоджених померти / дизайн / чіп інакше. ДРК правила зазвичай містять багато розділів, які можна вмикати / вимикати на основі виділення / зняття виділення. Коли ви працюєте ДРК, для перевірки наявності "переходить" в колоді правил. Ви можете зробити те ж саме з графічним інтерфейсом себе - перевірити "перемикач" розділі Run-ДРК формі. Якщо ваш проект не містить перстень, вибору / скасування необхідності перемикатися необхідно, щоб уникнути таких небажаних правила ДРК, щоб отримати виконаний у поточній перспективі і уникнути небажаних повідомлень про помилки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back