Що краще: PSK або ФСК

G

gks83

Guest
Що краще: PSK або ФСК

Зокрема, BPSK і БФК.Що робити, якщо ми збільшимо сузір'я?
Thx

What Do U значить краще?

Дозвольте мені спробувати відповісти на ваше питання комплексно.

По-перше, за тією ж ставкою BFSK даних вимагає в два рази більшу пропускну здатність по BPSK.
BFSK також вимагає 3 дБ більше, щоб досягти тієї ж швидкості передачі даних.Так що для AWGN канал BPSK завжди краще, ніж BFSK.

Я хотів би також відзначити, що BPSK досягає AWGN пропускної спроможності каналів при низькому SNR.Тому найкраще, що ви ніколи не може зробити.Що робити, якщо ми збільшимо розмір сузір'я ..
MFSK потребують log2 (M) BW більш MPSK.Проте це вимагає log2 (M) / 2 рази менше енергії, ніж MPSK.Таким чином, залежить від типу системи ви працюєте.
Bandlimited або Power Limited:

MFSK краще Power Limited і інший шлях для MPSK.

Ви можете послатися Proakis для більш докладного обговорення з цього питання.

Чи можна перевірити моя відповідь?

якщо це bfsk Alwas погано .. то чому у нас це є

тому що є такі питання, як завмирання в області бездротового зв'язку.

краще не приходить, що обмеження
якщо ви вважаєте, з точки зору влади ФСК краще в порівнянні з PSK
Але коли пропускна здатність ПСК обмеження краще в порівнянні з ФСК

Якщо ми збільшимо сузір'ї проблема з виявленням
при визначенні енергії між сигналами буде дуже менш, коли ми збільшуємо сузір'я тут виникає необхідність збільшення потужності для виявлення правильної

Таким чином, всі взаємопов'язані і Atlast потрібно йти на компроміс у збільшенні сузір'ї таких як потужності газотранспортної системи і про помилки, які дозволили б

RAMSYAM, я думаю, Ви трохи змішуєте:

Для ФСК, збільшення розміру сузір'я дійсно знижує кількість енергії, необхідне для цільової BER.Тільки для ПСК або QAM нам необхідно збільшити енергії для задоволення цільовий показник помилково.

Для AWGN, BPSK> BFSK: Завжди.

ramsyam пише:

краще не приходить, що обмеження

якщо ви вважаєте, з точки зору влади ФСК краще в порівнянні з PSK

Але коли пропускна здатність ПСК обмеження краще в порівнянні з ФСКЯкщо ми збільшимо сузір'ї проблема з виявленням

при визначенні енергії між сигналами буде дуже менш, коли ми збільшуємо сузір'я тут виникає необхідність збільшення потужності для виявлення правильноїТаким чином, всі взаємопов'язані і Atlast потрібно йти на компроміс у збільшенні сузір'ї таких як потужності газотранспортної системи і про помилки, які дозволили б

ФСК є постійним конверт, PSK має високий пік в середньому коефіцієнт потужності.
ФСК Dont Need високо лінійного підсилювача потужності Outpu СПК.Як і в GSM.

є те, що причина OFDM і ФСК не використовуються разом ... втрачаються переваги

Знову ж таки, це залежить від datarate на якому ви працюєте.

З тієї ж самої влади, MFSK краще MPSK в плані BER, але це займає більше BW.

PSK краще ФСК, коли справа пов'язана з GSM commnication він застрахований від вицвітання канал

Це залежить від того, який додаток (або, більш конкретно, то більше піклуватися про ефективність влади або пропускна здатність ефективності).

ПСК пакетів все більше і більше біт в ту ж пропускну здатність.Таким чином, можна збільшити пропускну здатність ефективність за рахунок енергетичної ефективності (ви повинні платити більше влади для модуляції більш високого порядку для досягнення тієї ж BER).

ФСК є orthorgonal модуляція, яка вимагає більшої пропускної здатності, коли ви намагаєтеся збільшити модуляції порядку.Разом з тим, що вигоду від BER ~ EbN0 кривої, ви отримаєте нагороду збільшенням порядку модуляції.

BFSK легко здійснити, але я не пам'ятаю жодного великого система зв'язку, яка використовує її, хоча MFSK якось використати, якщо ви cosidered стрибкоподібно перебудови частоти як схему модуляції MFSK, поки що він споживає більше енергії, ніж будь-якій іншій схемі, як OFDM або CDMA а також він споживає більше, ніж пропускна здатність вузькосмугових OFDM, а просто це залежить завжди на канал, що є найбільш ефективним схему модуляції ...це більш складний Зазвичай ви одержуєте кращу ефективність ..Не забудьте канального кодування ..Це дуже складний заявою сказати, що деякі модуляція краще, ніж інший, за винятком деяких визначена ситуація, а іноді це навіть важко сказати, що краще в такій же ситуації

може бути в проводового зв'язку на systeems / вимикання сигналізації схожі на ФСК переважно PSKS і QAM-модулятори.

Я думаю, ПСК, як шум перешкод буде менше

BFSK краще в S / N,, витративши набагато більше widebands.so тільки знайти, що ви застосовувати його, так що ви можете сказати, яка краще або гірше!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back