Що краще PCB компанії в Китаї?

S

Sadegh.j

Guest
Привіт я хочу компанії в Китаї спеціалізується на виробництві друкованих плат з помірною ціною, будь-хто може мені допомогти?

Шановні панове, Наша компанія може служити вам PCB / FPC fabricatrion, пошуку компонентів та аксесуари збірки. Ви можете зв'язатися зі мною за адресою [електронної пошти] sales@flypcb.com [/Email] Дякую. Кругозір

Я Чейні Лю, з Шеньчжень DM Електронні International Limited. Ми фабрика експертів ПХБ в Китаї. Ми можемо зробити PCB для вас. Будь ласка, люб'язно надіслати на адресу [електронної пошти] cheneyliuliu@126.com [/Email] Чейні Лю ========================= DM Електронні International Limited Тел: +86 137 14135461 Факс: +86 755 2756 7027 Skype: cheneyliuliu MSN: [електронної пошти] cheney.liu @ hotmail.com [/Email] Сайт: www.dmele.com

Шановні! Я PCB та і FPC універсальне обслуговування працівників з Китаю, сподіваюся, що зможу допомогти вам у вашому бізнесі повагою

Wintak схем спеціалізується на виробництві високої точності і надійності 2-24 шарів друкованих плат, у тому числі ІРЛП, алюміній схеми, високої плати частоти, важкої міді, золота завтовшки, і т.д. Ми були сертифіковані з UL, ISO9001: 2000, ISO14001 і TS16949. Для більш детальної інформації, будь ласка, по електронній пошті мені Carson.xi (в) wintakpcb.com

Я рекомендую вам наступні дві компанії є кращими. 1) Хоня Інтернаціоналу, який є професійним виробником і експортером PCB, в Шеньчжені. 2) Повністю Hong Електроніка Company Limited, яка також знаходиться в Шеньчжені. [URL = "http://www.wellgrowchinasourcing.com/"] купити Китаю оптом [/URL]

Wintak схем спеціалізується на виробництві високої точності і надійності 2-24 шарів друкованих плат, у тому числі ІРЛП, алюміній схеми, високої плати частоти, важкої міді, золота завтовшки, і т.д. Ми були сертифіковані з UL, ISO9001: 2000, ISO14001 і TS16949. Для більш детальної інформації, будь ласка, по електронній пошті мені Carson.xi (в) wintakpcb.com
[URL = http://www.wintakpcb.com ]?·???[/URL]

Я використовую Китай FastPrint, вони дійсно швидко, як говорять назви (6 днів) і досить affordable.Sorry я не можу розміщувати посилання yet.Need 1 повідомлення більше.

Dear Sir / Madam, Привіт, це прискорило від Ronghui Industrial (HK) Holdings Co, Ltd.A виробництві друкованих плат з гарною якістю і низькою ціною в Китаї. В якості одного з провідних постачальників друкованих плат, ми були обробки різних видів продукції PCB близько 8 років. Наші продукти користуються великою популярністю у багатьох клієнтів для їх хорошої якості і точного виконання. Щоб дати вам загальне уявлення, будь ласка люб'язно знайти сайт нашої компанії для ознайомлення. Котирування та зразки будуть послані на отриманні ваших конкретних запитів, ми будемо раді старатися з усіх сил задовольнити вас у будь-який час. Прохання зазначити, що ми не тільки шукає клієнтів, а й довго партнерських відносин. Ми з нетерпінням чекаємо вашого швидкого відповіді з великим інтересом. Мати хороший день ~ З найкращими побажаннями, Sped Гуань Ronghui Industrial (HK) Холдінгз Ко, LIMITED Office +86 0755-29172418 стільниковий +86 15119229339 Факс + 86 7577 Email 0755-2917 [електронної пошти] mkt03@ronghuipcb.com [/Email] Skype spedguan168 MSN: [електронної пошти] spedguan@hotmail.com [/Email] веб http://www.ronghuipcb.com

Ми дизайн PCB постачальника послуг. для майбутніх PCB конструкції ви можете зв'язатися з нами за адресою [електронної пошти] macroPCBs@gmail.com [/Email] або [URL = http://www.macroPCBs.com] Головна сторінка [/URL]

Мене звуть Білл і від глобального дизайну TECH ELECTRONICS, LTD в Китаї, який є постачальником для друкованої плати та аксесуари (OEM, ODM). У нас є 2 PCB рослин, 1 смт заводу та 2 будинки дизайн. 1) 2 рослин PCB може призвести 500000 квадратних футів 2-12 шарів з 4 млн. на знак заготовок і виробництва 0,2 мм в діафрагмі. 2) 1 смт завод має 4 високошвидкісних виробничих ліній, щодобовий обсяг видобутку: 1,6 мільйонів фішок, які сумісні з 0402 і BGA Pacakge сімей в різних високоточних мікро компонентів. 3) R & D команда дизайн будинків має 3 лікарів, 8 майстрів, 28 студентів та 5 коледжів Junior. Надія може знайти шлях до співпраці з вами. Будь-яке питання, будь ласка, дайте мені знати. B.regards Білль-Сю (г) Менеджер з продажу -------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------- глобальний дизайн TECH Ко ELECTRONICS, ТОВ "Додам: No.8309, 3F, ПЗ Парк, 16 Changjiang Road, Новий район, Усі, провінція Цзянсу, Китай. Тел :0086-510-81815570-8003 Факс :0086-510-85215510 М / Р :0086-13814217566 E-Mail адреса: bill@globaldesigntech.com Http: / / www.globaldesigntech.com./ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back