Що датчиків і мікро використовувати для інфрачервоний термометр?

C

cpx

Guest
Я хочу побудувати схему інфрачервоних thernometer. Чи може хто-небудь сказати мені, який датчик і мікроконтроллер можна використовувати? Також я хочу, щоб принципова схема. Thx багато. D

[Б] Assalamo ASllykum! Ви можете використовувати ІК в двох напрямках. Перш за все, використання HT-12A і HT-12D для ІК передачі і прийому. Ці мікросхеми дуже проста у використанні, і ви можете надіслати дані легко ці мікросхеми. Інші мудро відправляти і отримувати дані безпосередньо і перевірте логічний рівень на ресивер, який відправити Tarnsmitter ІК. Бережи [/b]: D Bye: |

Привіт Ось датчик, який я використовую в проекті по ІК-датчик температури Будь-яке питання, не соромтеся зв'язатися з повагою

Шановні Ave_Rapina, THX багато. У документі досить useful.Actually, я хочу для вимірювання температури людського. Точність датчика може бути 0.5C або навіть 0.1C. Тим не менше, більшість датчиків виробництва Ave_Rapina для вимірювання газу і машина. Я знаходжу іншу модель, яка LM92CIM, я не знаю, чи може він вимірювання температури немає. Будь-який, Thx за вашу пропозицію

Привіт, датчик може бути використаний на людину, а й інші датчики, які є більш точними. Цей датчик використовується в normaly Fluke IR температури і подібні. Я використовував датчик температури termopah перевірити точність розробки і результат був хорошим. Звичайно, це wiil читати максимальний темп точки зору датчика. Це може mesure від 0 абсолютне "ні випромінювання" до 100 º C я можу mesure більше, але це потрібно фільтр absorve деякі випромінювання АНС з курсу поправочний коефіцієнт у відношенні фільтрів. Датчик я використовую є також termopah компенсації температури навколишнього середовища. Повідомлення Я скоро схем becouse цей момент я просто в роботах З повагою,

ОК, я з нетерпінням чекаю Вашої відповіді. Thx багато: D

Хто-небудь може дати мені схему інфрачервоних thermometer.I справді її потребує. : |

LM35dm використовувати для зондування добре

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back