Що далі після (векторного квантування) VQ

V

Voicegroup

Guest
Ми робимо проектування до реалізації голосових команд на комп'ютері програму, використовуючи Matlab! В якості першого кроку ми використовували Z MFCC (крейда частоти cepstrul coefficent), щоб витягти г функції, то ми використовували вектор квантователь квантування г вилучення функції,,, ми ВГА також записав близько 1000 зразків голосу (кількість цифр) і передав їх усіх throuh г КМПЦ і VQ коди і зберегли Z даних! ми г в confustion на Подальші дії для перевірки нашої системи! так що, будь ласка, якщо і є якісь 10q Ідея ....:| заздалегідь для ур допомогти: плакати ::|:|: D

привіт .. від того, що я зрозумів, FRM ур пост, що й зробили вектор квантування за MFCC зразків (я не розумів, ВАТ означає бути у пана функцій, але як правило, в будь-якій літературі у побачимо перші 13 функцій використовується). Тепер, давайте прийти до точки .. ВАТ робити далі? Як у хочу визнати, слова і може у собі 2 методи ... дискретних деформації часу (DTW) або дискретної приховані моделі Маркова (HMM). DTW - якщо невелика HMM даних - великий набір даних. то обидва вони зробили багато наборів інструментів. для HMM http://www.cs.ubc.ca/ ~ murphyk / Програмне забезпечення / СММ / hmm.html це класичний інструментарій. Ще одна річ, яку я б сказав, якби я щ звичай робити VQ. Замість цього я б використовувати безперервні СММ! b'coz VQ призводить до шумів квантування. всі найкращі Ракеш

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back