Що відбувається, коли не вистачає ВЬЯС районі обращено?

G

giggs11

Guest
Привіт,

Що відбувається, коли неадекватна ВЬЯС взяті межучрежденческой шар зв'язку?

Ми знаємо, що якщо метал ліній недостатньо, метал міграція може статися.Але я невизначеним, якщо не вистачає ВЬЯС взяті за поточний провідності металу з одного шару в інший,
не сталося поломки чи це всього лише обмежують струм передається betwen в inteconnected шарами.

Прохання уточнити, як цифрові й аналогові випадків.

Спасибо.

привіт,

Електроміграціі проблема є більш важливим для алюмінієвих metalliztion, тому що вона погано опираються електроміграціі.

Тугоплавких металів (за шт. W), звичайно використовується для VIA, майже не мають проблем з електроміграціі.
Але вони набагато вище (в 3-5 разів) опору.

Так, в ур випадку проблема полягає у високій опір VIA.

Зазвичай в процесі upport документі є норма для VIA максимуму струму.Я думаю, можна вважати, що в якості посилання.

Я думаю, це впливає тільки на поточне значення.

По-перше, прийняти до уваги currnet підтримується через одну, а нинішня вам потрібно.Як правило, максимум через поточний через це половина нинішніх максимум через мінімальна ширина дроту.
По-друге, якщо ВЬЯС кількості не достатньо, то, ймовірно, буде безперервним погіршенням стану контактів, нарешті, сказав після декількох місяців роботи, у ВЬЯС не буде ВЬЯС.
Третій, місце численні контакти і ВЬЯС, наскільки це можливо.Надійність increses цей шлях.

Vias мають між собою та інші, було розглянуто питання значно.
Якщо неадекватною ВЬЯС присутніх є можливість місцях петлі і ця різниця в потенційних може викликати значні проблеми ESP.в аналоговий / syetems РФ.Я бачив значне підвищення продуктивності, коли ми використовували більш ВЬЯС в той же формат.Крім того, в день через питання.== Великим діаметром менше індуктивності та кращої продуктивності ПС.
Сподіваюся, що це допомагає

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back