Що ви думаєте про IDT E1 фішок (у порівнянні з ...)

G

Guest

Guest
Що ви думаєте про IDT E1 фішок у порівнянні з Zarlink і
Infineon продукції.

Ми планували використовувати творці IDT / Лю та повної
TRX, але може бути у вас є рекомендації та висновки з
їх (IDT `ів) продукції.

Привіт,

Кілька тижнів тому, я зробив пошук по чистої знайти чіпси, які я міг би використовувати для повторного дизайн старого продукту.У мене був погляд на класичні провайдера як Zarlink, Infineon і PMC Сьєрра а також на Exar і IDT.

Я був дуже здивований нових продуктів від Exar і IDT.Що стосується чисто технічної основі, я думаю, IDT
в чіпси є кращими.У мене є особливі вимоги, як підключення до аттенуірованних центрів моніторингу та відповідність рівня вимірювання.Все це functionnalities дуже добре converd по Exar і IDT
в мікросхемах.

Єдиний аспект, який я, не є інформація про ціну.

papyaki писав:

Привіт,Кілька тижнів тому, я зробив пошук по чистої знайти чіпси, які я міг би використовувати для повторного дизайн старого продукту.
У мене був погляд на класичні провайдера як Zarlink, Infineon і PMC Сьєрра а також на Exar і IDT.Я був дуже здивований нових продуктів від Exar і IDT.
Що стосується чисто технічної основі, я думаю, IDT в чіпси є кращими.
У мене є особливі вимоги, як підключення до аттенуірованних центрів моніторингу та відповідність рівня вимірювання.
Все це functionnalities дуже добре converd по Exar і IDT в мікросхемах.Єдиний аспект, який я, не є інформація про ціну.

Привіт,

I DONT початку будь-якого розвитку IDT.Я шукав посилання замінити наші LXT361 лінії інтерфейсу і PM6344 framer.Якщо розвиток розпочнеться, вона буде probabely розпочати в наступному році, але це не обов'язково.

Для програмного забезпечення пристрою драйвер, спробуйте задати ваш локальний supplyer.Деякі виробники надають свої драйвери відповідно до НКО, так що ви знайдете нахиляє подібних матеріалів на WWW.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back