Що викликає дрейф частоти мого DUT's?

T

TerryADS

Guest
Привіт друзі, я розробив DECT (GFSK модуляція) unit.Testing частоти PCBA в порядку, але коли я зібрати його, чи повернути блок навколо тестування дрейф частоти (випромінювання), я виявив, дрейф від зміни 3KHz до 28KHz з іншої точки зору, моя Специфікація в 15KHz.What причини явища? Спасибі,

Я знайшов, коли я торкнувся E-кришка, яка обійти конденсатор влади сліду для мікрофона, дрейф частоти більш serious.I знаю, що трапилося і як її вирішити? Будь-яка людина може мені допомогти?

Є частоти PLL VCO ж, як і вихідний частоти передавача? Якщо це так, це може бути передавач енергії повертається в VCO і витягувати freuqency.

Повністю згоден з toonafishy. "Дрейф повинно бути зменшено, якщо відключення модуляції. Інші варіанти будуть сигналу пікап на лінії налаштування VCO, недостатній захист, ...

Схоже, що у вас є розв'язки та / або макет проблеми. Перевірте розв'язка з харчування конденсатори навколо PLL (для всіх елементів PLL VCO в тому числі), а також перевірки аномалії землі макета, а з використанням тих же підстав для PLL і мікрофонний передпідсилювач.

Ви не пояснили ваші ланцюга. Якщо це PLL намагаються заблокувати вихід МОДУЛЬОВАНОГО, то ви повинні запитати трохи про характер модуляції. Якщо ви модуляції з більше 1, ніж 0, ваш модуляції середня частота буде не по центру, і ваш PLL буде правильно, що так, що "середні" частоти в даний час заблоковані. Так частоти протягом 1 буде майже на центральний канал і частотою від 0 буде вихід з групи.

[Цитата = toonafishy] є частоти PLL VCO ж, як і вихідний частоти передавача? Якщо це так, це може бути передавач енергії повертається в VCO і витягувати freuqency. [/Quote] Спасибі за все kindness.The частоти PLL VCO НЕ same.The повністю інтегрована VCO працює на 4 / 3 від бажаний LO frequency.Attached shematics.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back