Що балансу енергії у власності MWS?

I

irfan1

Guest
Травень хто-то прохання повідомити деякі відомості про "енергетичний баланс" властивість MWS.З того, що я розумію, ця величина використовується для визначення погоди два порти системи взаємності.Але в керівництві сказано, що "енергетичний баланс" повинен бути рівний 1 без втрат систем.Це здається досить цікавим.Тому що навіть якщо ваша структура втрат можна до цих пір передачі відображення не дорівнює 1.Там може бути розсіювання втрат, як і у випадку фотонного кристала.Травень хтось подобатися пролити світло на з цього питання.

Привіт irfan1,

енергетичний баланс тільки квадратні Сума S-параметрів.У структурі втрат (без внутрішніх втрат і не випромінювання) баланс повинен бути один, тому що в світі phsical енергії зберігається.Будь-яка енергетична запущений до складу повинен покинути склад знову через порти тому що не може залишити strcuture через інший "вихід" ....

Я сподіваюся, це ясно.

F.

Привіт,
На самом деле моя точка в тому, що розглядає фотонного кристала (на відкритому просторі чи, швидше, в повітрі), що складається з простих втрат діелектрика і дозволяє сказати, ви отримали рупорних антен для збудження і вимірювання.Тоді я вважаю, що квадрат суми S-параметри будуть в цілому відрізняється від 1.Це може бути навіть більше, ніж один.З іншого боку, як і раніше має місце збереження енергії (теорема Пойнтінга повинні тримати).Або я щось ще відсутня?

Енергетичний баланс коректно працює тільки для закритих структур.Радіаційного впливу, не бере до уваги.Тільки хвилеводу порти вважаються.І квантових ефектів в фотонних кристалів НЕ моделюється КНТ MWS.Якщо Ви імітувати фотонного кристала на основі класичної EM-теорія (квантові ефекти не враховуються), закон збереження енергії повинен робіт.

З повагою,
Комплект

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back