Що КСВ вимога антена

W

winglj

Guest
У мене є питання про проектування антени.Для стільникових & PCS подвійний антени, що КСВ вимоги, якщо я використовую АПІД або L'S структури?Це прийнятно 2 матчі без використання мережі?
До речі: як побудувати матчу мережі Dual-діапазону?Будь-який refereces або приклади помітні.

КСВ = 2 OK для приймача близько 80% будуть отримані.для TX, воно має бути abour 1.5.КСВН 1,25 це дуже добре.Я думаю, що є багато способів дизайну двочастотний АПІД без якого-небудь відповідності мережі.Ви можете шукати повідомлення на форумі.Я бачив багато disscusionds.

Ви повинні використовувати імпедансу (реальних і уявних), щоб зробити ваше рішення.Реактивні навантаження зменшити лінійність лінійних підсилювачів.Зазвичай вони можуть бути виправлені з серією або шунт реактивне опір.

Коли ви знаєте, вхідний опір і необхідне навантаження на джерело або колектора транзистора підсилювача, можна створювати мережі між ними.Не треба перетворити на 50 Ом при медіані.

Теоретично АПІД має 50 Ом порту припинення, і не потребує будь-яких зосереджених елементів для узгодження і тим самим уникнути втрат із-за цього.

http://www.poynting.co.za/tech_training/ifa.shtml

Опір узгодження Дводіапазонний АПІД виходить шляхом позиціонування одного кормів і 2-ї групи різко слот.

КСВ обмежити це залежить від вашої системи дизайну.Наприклад, в CDMA / WCDMA концепція відмовитися у вихідний ізолятор.У цьому випадку, якщо КСВ високий, і у зв'язку з навантаженням тягнути ПА, випробування ККПП можна потерпіти невдачу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back